Hvordan fikse Deathloop 'stammende' problemer på PC

0
19

Deathloop er øyeblikkets store trippel-A-spill, og det er en fantastisk opplevelse-forutsatt at du ikke kjemper mot spill-PC-en din for å få den til å kjøre jevnt. Bethesda er klar over det, og det ser ut til at en oppdatering er på vei. Men som Digital Foundry's Alex Battaglia forklarer i denne grundige videoen, kan det være et par ting du kan prøve akkurat nå for å fikse det, inkludert et merkelig, kontraintuitivt triks som umiddelbart gjorde min tilsynelatende stammende ytelse jevn.

Her er TL; DR.

  • Tydelig: Reduser kvalitetsinnstillingene
  • Langt mindre åpenbart: Prøv beta -hurtigreparasjonen: “juliannashotme” i Steam & gt; Deathloop & gt; Egenskaper & gt; Betas
  • Counterintuitive: Lock your frame rate with 60 or 120fps

La oss starte med den siste, for det var det som fungerte for meg-og det kan være det eneste som fungerer hvis du har en fancy G-Sync/FreeSync-skjerm med variabel oppdateringsfrekvens. Bare gå til spillets Videoinnstillinger -side, slå av V-Sync helt og sett FPS Limiter til 60 eller-hvis ytelsen din er høy nok-120 fps.

Rull nedover videoinnstillingsmenyen, så finner du V-Sync og FPS Limiter. Du må slå av V-Sync først.

Du spør kanskje: “Er ikke hele poenget med V-Sync og min fancy VRR-skjerm å forhindre at denne typen stammere skjer?” Ja, men som Digital Foundry forklarer, har det du ser mer å gjøre med musebevegelser enn å synkronisere GPU -rammene med skjermens oppdateringsfrekvens. Dette er ikke rivningen du ser når rammer rammer midt i en oppdatering, eller mikrostammeren du kan ha opplevd når bilder blir forsinket.

Faktisk viser Battaglia at Deathloop kan levere gode rammetider-det er bare en mismatch når du snur hodet på den digitale karakteren din med ikke-standard oppdateringshastigheter, som de som den variable oppdateringsmonitoren er designet for å gi. Med en RTX 3080 kan GPU-en min enkelt sende 80 fps til min G-Sync-skjerm i mange scener med en oppløsning på nesten 4K, men ved å låse den til 60 kontraintuitivt føltes alt mye jevnere.

En annen ting du kanskje vil gjøre (selv om du kanskje også vil angre den etter neste offentlige oppdatering: Prøv hurtigreparasjonen som Bethesda ber brukerne om å hjelpe med å teste. Høyreklikk på Deathloop i Steam -biblioteket, velg Egenskaper og deretter Beta , skriv juliannashotme i tilgangskodefeltet, trykk på Sjekk kode , og deretter på Velg public_beta -grenen som skal vises.

 Du må trykke på Check Code og også melde deg på før beta -hurtigreparasjonen fungerer.

Digital Foundry rapporterer at betaen ser ut til å glatte ut over et av museproblemene, selv om Battaglia fortsatt påpeker andre problemer i hele videoen, inkludert en der du kanskje må slutte fra et oppdrag eller starte neste nivå før det løser seg selv.

Til slutt er det mulig at du bare velger grafiske innstillinger som er unødvendig høye for et ganske krevende spill. Deathloop ser bra ut på høye detaljnivåer, ofte med liten merkbar forskjell i forhold til Very High eller Ultra, som du kan se i videoen på toppen av dette innlegget. Ikke slå den før du har prøvd den?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here