OpenSea har en app, men du kan ikke kjøpe NFT -er på den

0
19

OpenSea, en av de mest populære NFT -markedsplassene, har lansert sin første app for iOS og Android. Appen lar OpenSea -brukere se plattformens samling av digitale varer, men gir spesielt ikke mulighet til å bytte hender, digitale eller på annen måte (via TechCrunch).

The OpenSea -appen fungerer i utgangspunktet som et slags galleri. Du kan bla gjennom kunstverk, dele oppføringer du finner, og kjærlig ogle og administrere dine egne NFT -er. Appen deler mye av de samme blå og hvite stylingene på OpenSea -nettstedet, mangler bare knappen som sier “Kjøp nå.”

Det er et par mulige årsaker hvorfor faktiske NFT -kjøp mangler. På det mest åpenbare, høyeste nivået, vil OpenSea sannsynligvis ikke dele et 30 prosent kutt i NFT -transaksjoner med Apple og Google. Det hjelper ikke menneskene som selger verket, og det hjelper ikke OpenSea. Den andre kompliserende faktoren er at OpenSeas betalinger ofte er i Ethereum, som for øyeblikket ikke støttes som en betalingsmåte i appen på noen av plattformene.

På papir fremmer OpenSea-appen selskapets mål om å “gjøre NFT -er mer tilgjengelige for alle”, men uten at det viktigste økonomiske elementet – det som blir solgt til artister som sliter og spekulert i av sultne investorer – vil det først og fremst være en annen måte å se på fine JPEG -er. Appen lanseres også på et vanskelig tidspunkt for selskapet. OpenSea-produktsjef Nate Chastain forlot selskapet høyprofilert i forrige uke etter beskyldninger om innsidehandel i NFT.

Relaterte

NFT-er, forklart

NFT -mani er her, og det er svindlerne også

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here