Tom Hanks omfavner to af menneskets bedste venner i traileren til Finch

0
18

Tom Hanks vender tilbage til Apple TV Plus i Finch, en snart debutfilm om en robottekniker, der overlever en ny post-apokalyptisk verden med sin firbenede ledsager Goodyear (og en robot).

Kernen i Finchs historie handler om Hanks vilje til at finde en vicevært til Goodyear efter hans død. Science-fiction-dramaet finder sted efter en solopblussning, der ødelagde livet på jorden. Finch, ingeniøren, har overlevet et post-apokalyptisk ødemark i et årti i en underjordisk bunker, hvor han bor sammen med sin hund Goodyear-en meget god dreng og Finchs eneste ledsager efter den katastrofale begivenhed.

I dette underjordiske arbejdsområde udvikler Finch en robot, Jeff, med hvem de tager på en forræderisk rejse for at slå en dødelig storm i sikkerhed. Undervejs bliver de nødt til at navigere i ekstreme vejrfænomener, nådesløs varme, UV -stråling og andre uventede udfordringer.

Filmen ankommer, som Apple ser ud at øge sin originale filmskifer. Martin Scorseses Killers of the Flower Moon, prisvindende drama Coda, Mahershala Ali med Swan Song i hovedrollen og A24-ledene The Tragedy of Macbeth og Sharper er blot en håndfuld titler, der snart debuterer på tjenesten.

Apple har været laserfokuseret med fokus på at udvikle prisvindende titler i forhold til at slippe indhold ud på et budget, og Finch er den anden spillefilm med Tom Hanks, der debuterede på tjenesten, efter at den sidste år købte Greyhound fra Sony. Men til dags dato har Apples originale film ikke haft den helt kulturelle indflydelse, som den kritiske darling Ted Lasso nød, der havde et rekordstort antal Emmy-nomineringer i år for en komedie i første sæson og i sidste ende, inklusive Creative Emmy Awards vinder, krævede syv priser. Af sine 35 Emmy -nomineringer i år vandt Apple søndag 11 i alt Emmys på tværs af fem titler.

Greyhound blev nomineret til et væld af priser, herunder en akademipris for bedste lyd. Men Finch vil have en meget bredere appel end et drama fra Anden Verdenskrig. Apple har bevist, at det kan vinde på varm og fuzzy masseappel. Måske vil Finch endelig hjælpe Apple TV Plus med at sikre den spillefilmpris, den har vundet.

Finch får premiere fredag ​​den 5. november på Apple TV Plus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here