OpenSea har en app, men du kan ikke købe NFT'er på den

0
18

OpenSea, en af ​​de mest populære NFT -markedspladser, har lanceret sin første app til iOS og Android. Appen giver OpenSea -brugere mulighed for at se platformens samling af digitale varer, men giver især ikke mulighed for at skifte hænder, digitale eller på anden måde (via TechCrunch).

The OpenSea app fungerer grundlæggende som en slags galleri. Du kan gennemse kunstværker, dele fortegnelser, du finder, og kærligt lede og administrere dine egne NFT'er. App'en deler mange af de samme blå og hvide stylinger af OpenSea -webstedet, mangler bare knappen, der siger “Køb nu.”

Der er et par mulige årsager hvorfor egentlige NFT -køb mangler. På det mest oplagte, højeste niveau vil OpenSea sandsynligvis ikke dele et 30 procent nedskæring i NFT -transaktioner med Apple og Google. Det hjælper ikke folk, der sælger værket, og det hjælper ikke OpenSea. Den anden komplicerende faktor er, at OpenSeas betalinger ofte er i Ethereum, som i øjeblikket ikke understøttes som en betalingsmetode i appen på begge platforme.

På papir fremmer OpenSea-appen virksomhedens mål om at “gøre NFT'er mere tilgængelige for alle”, men uden at det centrale økonomiske element – det ene bliver solgt til kæmpende kunstnere og spekuleret i af sultne investorer – vil det først og fremmest være en anden måde at se på flotte JPEG'er. App'en lanceres også på et akavet tidspunkt for virksomheden. OpenSea produktchef Nate Chastain foretog i sidste uge en højt profileret exit fra virksomheden efter beskyldninger om insider-NFT-handel.

Relaterede

NFT'er, forklaret

NFT -mani er her, og det er svindlerne også

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here