Appian en UT Dallas bieden low-code cursus aan

0
9

Tiernan Ray

Door Tiernan Ray | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Ontwikkelaar

Appian, dat tools maakt voor low-code ontwikkeling, heeft donderdag aangekondigd dat het zal samenwerken met de Universiteit van Texas in Dallas om in de periode 2021-2022 een formeel programma te maken voor studenten om low-code te leren. code programmeren, om banen met de functie te krijgen wanneer ze afstuderen.

De cursus “Intelligente Automatisering” is een formalisering van een cursus die afgelopen voorjaar op proef werd aangeboden, aldus Appian in haar persbericht.

De cursus wordt gegeven door universitair docent Gaurav Shekhar van de UT Dallas's Naveen Jindal School of Management. Studenten in de cursus “leren vaardigheden onder de knie te krijgen, waaronder procesorkestratie, procesmodellering, procesre-engineering, gerobotiseerde procesautomatisering en intelligente documentverwerking”, aldus Appian.

Shekhar zei dat de tien studenten in de eerste klas in de lente die dit jaar afstudeerden aan UT Dallas een baan aangeboden kregen toen ze afstudeerden, zonder te onthullen wat voor soort vacatures ze hadden. Het aantal inschrijvingen dit semester is gestegen van 17 naar 50 studenten. 

Low-code is een vorm van codeschrijven die een groot deel van de daadwerkelijke programmeercode vervangt door eenvoudigere vormen van verklaring door de mens, zoals intentieverklaringen, of visuele assemblage van functies.

De 16-weekse les van het afgelopen voorjaar, zei Appian, “afgesloten met een zevendaagse hackathon, gesponsord door KPMG”:

Vier teams van studenten kregen de opdracht om low-code automatiseringsoplossingen te bouwen voor twee scenario's: Asset Management en Student Onboarding. Praktijkleiders van KPMG (Dan Fisher en Rey Villanueva) en technologieprofessionals (Daryl Fink, Angad Chopra, Bill Nguyen, David Trang en Anupama Garg) waren direct betrokken bij het ondersteunen van de studenten door feedback en advies te geven via speciale kantooruren. De juryleden van de hackathon waren een team van KPMG, evenals Appian's Chief Customer Officer Pavel Zamudio-Ramirez, en Appian's Area Vice President of Customer Success Kimberly Buxton.

Verwante onderwerpen:

Enterprise Software Open Source mobiel besturingssysteem Tiernan Ray

Door Tiernan Ray | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Ontwikkelaar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here