Appian och UT Dallas erbjuder lågkodskurs

0
6

 Tiernan Ray

Av Tiernan Ray | 14 oktober 2021 | Ämne: Utvecklare

Appian, som gör verktyg för utveckling av lågkod, meddelade torsdag att det kommer att arbeta med University of Texas i Dallas för att göra ett formellt program under terminen 2021 till 2022 för studenter att lära sig låg- kodprogrammering, för att få jobb med funktionen när de tar examen.

Kursen om “Intelligent Automation” är en formalisering av en kurs som hade erbjudits på försöksbasis i våras, sade Appian i sitt pressmeddelande.

Kursen leds av biträdande professor Gaurav Shekhar från UT Dallas's Naveen Jindal School of Management. Studenter i kursen kommer att “lära sig att behärska färdigheter, inklusive processorkestrering, processmodellering, processomarbetning, robotisk processautomatisering och intelligent dokumentbearbetning”, säger Appian.

Shekhar sa att de tio eleverna i inledande klassen under våren som tog examen i UT Dallas i år fick erbjudanden om jobb när de tog examen, utan att avslöja vilken typ av jobb som erbjuds. Anmälan denna termin har ökat från 17 studenter till 50.

Låg kod är en form av kodskrivning som ersätter en stor del av den faktiska programmeringskoden med enklare former av deklaration av människan, såsom avsiktsförklaringar, eller visuell sammansättning av funktioner.

Den senaste vårens 16-veckors klass, sa Appian, “avslutades med ett sju dagars hackathon, sponsrat av KPMG”:

Fyra team av studenter fick i uppgift att bygga lågkodade automationslösningar för två scenarier: Asset Management och Student Onboarding. KPMG -praktikledare (Dan Fisher och Rey Villanueva) och tekniker (Daryl Fink, Angad Chopra, Bill Nguyen, David Trang och Anupama Garg) var direkt involverade i att stödja studenterna och ge feedback och råd genom dedikerade kontortider. Hackathon-domarna inkluderade ett team från KPMG samt Appians chefskundofficer Pavel Zamudio-Ramirez och Appians områdesdirektör för kundframgång Kimberly Buxton.

Relaterade ämnen:

Enterprise Programvara Open Source Mobile OS  Tiernan Ray

Av Tiernan Ray | 14 oktober 2021 | Ämne: Utvecklare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here