Appian og UT Dallas tilbyder kursus med lav kode

0
9

 Tiernan Ray

Af Tiernan Ray | 14. oktober 2021 | Emne: Udvikler

Appian, der laver værktøjer til lavkodeudvikling, meddelte torsdag, at det vil samarbejde med University of Texas i Dallas om at lave et formelt program i perioden 2021 til 2022 for studerende til at lære lav- kodeprogrammering for at få job med funktionen, når de er færdige.

Kurset om “Intelligent Automation” er en formalisering af et kursus, der var blevet tilbudt på prøve i det forår, sagde Appian i sin pressemeddelelse.

Kurset ledes af adjunkt Gaurav Shekhar fra UT Dallas's Naveen Jindal School of Management. Studerende på kurset vil “lære at mestre færdigheder, herunder procesorkestrering, procesmodellering, procesændring, robotisk procesautomatisering og intelligent dokumentbehandling,” sagde Appian.

Shekhar sagde, at de ti studerende i den første klasse i foråret, der tog eksamen i UT Dallas i år, modtog jobtilbud, da de tog eksamen, uden at oplyse, hvilken slags jobtilbud. Tilmelding i dette semester er steget fra 17 studerende til 50.

Lav kode er en form for kodeskrivning, der erstatter en masse af den egentlige programmeringskode med enklere former for erklæring fra mennesket, såsom hensigtserklæringer, eller visuel samling af funktioner.

Det sidste forårs 16-ugers klasse, sagde Appian, “sluttede med en syv-dages hackathon, sponsoreret af KPMG”:

Fire teams af studerende fik til opgave at bygge low-code automatiseringsløsninger til to scenarier: Asset Management og Student Onboarding. KPMG -praksisledere (Dan Fisher og Rey Villanueva) og teknikere (Daryl Fink, Angad Chopra, Bill Nguyen, David Trang og Anupama Garg) var direkte involveret i at støtte de studerende og tilbyde feedback og rådgivning gennem dedikerede kontortider. Hackathon-dommerne omfattede et team fra KPMG samt Appians Chief Customer Officer Pavel Zamudio-Ramirez og Appians Area Vice President for Customer Success Kimberly Buxton.

Relaterede emner:

Enterprise Software Open Source Mobile OS  Tiernan Ray

Af Tiernan Ray | 14. oktober 2021 | Emne: Udvikler

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here