Deal alert: Domain.com tilbyder 25% rabat på hele webstedet lige nu

0
15

 June Wan

Af June Wan | 13. oktober 2021 | Emne: E-handel

Oprettelse af dit eget virksomhedswebsted kan være en skræmmende opgave. Ved at sikre et indtrykbart domæne og et visuelt tiltalende webdesign kan de to tage dine ambitioner langt. Det er her, Domain.com kommer til at spille.

Domain.com, som navnet antyder, er en af ​​de mest alsidige og populære domæneregistratortjenester på markedet. Vores erfaring med tjenesten har været meget positiv, og placerede den en plads på vores liste over de bedste domæneregistratorer i 2021. Fra og med i dag tilbyder Domain.com ZDNet -læsere med en eksklusiv rabat på 25% rabat på hele siden, når du bruger koden ' ZDNET25 '.

Domain.com: 25% rabat på hele siden

Indtast 'ZDNET25' rabatkode ved kassen

 31627-website-design-service-us-home-1.jpg

Handlen dækker en lang række tjenester, som Domain.com leverer, herunder hosting, webstedsdesign og administration. Tjenesten tilbyder også integration af websteder med populære programmer, som WordPress, WebsiteBuilder og PayPal, hvilket giver dig de nødvendige værktøjer til at producere en robust og intuitiv digital forretningsplatform. Domæneplaner spænder fra så lavt som $ 3,75/mo for Basic til $ 13,75/mo, hvis du går med Ultra, som bærer mere båndbredde og ubegrænsede databaser. Der er nok variation til at finde en plan, der passer til dine forretningsbehov.

Se nu på Domain.com

ZDNet anbefaler

Bedste bærbare computer 2021: Mac, PC og Chromebook sammenlignet Vores foretrukne powerbanker i 2021: Zendure, Anker og mere Bedste 4G bærbar computer 2021 Top e-læsere i 2021: Kindle, Kobo og mere De bedste tech-certificeringer for alle it-professionelle

Relaterede emner:

Amazon Start-Ups Innovation Security June Wan

Af June Wan | 13. oktober 2021 | Emne: E-handel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here