Nest Learning Thermostat vs Nest Thermostat: Hvilken er den rigtige for dig?

0
11

 Cynthia Bowman

Af Cynthia Bowman | 13. oktober 2021 | Emne: Hardware

Den originale termostat, der overhovedet startede, ser stadig ud og fungerer lige så frisk i dag som da den blev frigivet.

$ 250 hos Amazon

Learning

Grunden til, at smarte termostater er så populære, er bekvemmeligheden ved at lade enheden finde ud af, hvordan du holder dit hjem behageligt uden at køre op på din el- eller varmeregning. Den seneste udgivelse af Google Nest Learning Thermostat fordobler sin smarte teknologi for at hjælpe dig med at kontrollere dit hjems temperatur. Lige ud af boksen begynder det at lære mere om, hvordan man tilpasser sig ved at observere, når du kommer og går og dine temperaturindstillinger. Dens indlæringskurve er temmelig hurtig – termostaten tager cirka en uge at begynde at programmere sig selv baseret på sæson, vejr og din tidsplan.

Styling

Google går ikke glip af et slag og tilbyder termostaten i en slank krop med en metalring. Det fås i en række forskellige finish til at arbejde med alle typer indretning. Du kan vælge mellem et analogt eller digitalt ur på den lyse, skarpe skærm. Farsight sørger for, at det automatisk lyser, når du nærmer dig, som om det hilser dig. Du modtager en opdatering om rummets aktuelle omgivelsesforhold, vejr og tid. Enheden er multi-tasking-mens den rapporterer til dig, lærer den dine vaner og planlægger med det samme.

Kontrolelementer

Hvis du gerne vil fjernstyre dit hjems temperatur, kan du downloade Nest -appen. Appen lader dig styre Nest Learning Thermostat hvor som helst. Det kan være en fordel, hvis du har børn, der glemmer at skrue ned for varmen, når de forlader skolen, eller hvis du vil sørge for, at dit hjem er køligt og behageligt, når du kommer hjem.

Du behøver muligvis ikke at bruge appen meget, da termostaten tilpasser sig og forudser dine behov. Nest giver dig dog stadig en række muligheder for at styre den smarte termostat. Udover appen kan du bare gå op til termostaten, trykke på displayet og dreje drejeknappen. Du får vist et aktuelt resumé samt har adgang til skemaet, energihistorik og dine indstillinger. Hvis du foretrækker at forblive hands-off, skal du kommunikere ved hjælp af stemmekommandoer til at indstille din tidsplan eller foretage justeringer, mens du er hjemme.

Support til flere enheder

Nest Learning Thermostat er kompatibel med de fleste HVAC -systemer. Google hævder 95% kompatibilitet. Hvis du har problemer med at løse problemerne, kan du altid bestille installation med OnTech og lade profferne konfigurere det. Det kan være nyttigt, hvis du installerer flere termostater hele vejen igennem. Du kan styre op til 20 termostater pr. Hjem fra din Nest -konto for op til tre placeringer. Det er op til 60 enheder, alt lige ved hånden.

Omkostninger

men der er gode nyheder. Google hævder, at det vil betale sig selv på mindre end et par år baseret på besparelser i værktøjet. Derudover kan der være rabatter til rådighed for dit område, hvilket også kan hjælpe med at opveje den første investering. For eksempel kan New York Citys indbyggere få $ 85 fra Con Edison, når de tilmelder sig Rush Hour Rewards for at regulere og reducere energiforbruget i myldretiden. , så sørg for at tjekke for rabatter i dit område.

Fordele ved Nest Learning Thermostat:

Lær din tidsplan automatisk

Stilfuld , intuitivt design

Styr op til tre hjem, der indeholder op til 20 termostater hver

Overvåger dit HVAC -system for at fange mulige problemer tidligt

Nest Learning Thermostat Cons:

Høje omkostninger i forvejen

Nest Thermostat

Google

Specifikationer:

3,3-tommer LCD spejlet display

Vejer 4,9 oz

Fås i sne, sand, tåge og kul

Kompatibel med 85% af 24V HVAC -systemer

Googles stemmestyring og Alexa

Nest -termostaten giver overkommelig effektivitet til under $ 130, men du bliver nødt til at opgive nogle funktioner.

$ 118 på Amazon

Planlægning

Det, der gør Nest -termostater så succesrige, er læringsteknologien bag dem. Desværre kan Nest -termostaten kaldes Nests “lite” version og lærer ikke på samme måde som andre Nest -produkter gør. Du skal i stedet indtaste din egen tidsplan. Det har en vis automatiseret funktionalitet – hvis du forlader huset, justerer det temperaturen for at spare energi.

Styling

Google Nest-termostats design er ikke så avanceret som Nest Learning's metalbeklædning, men plasthuset er overraskende stadig rent og robust nok til at passe ind i de fleste hjem. Det er sandsynligvis på grund af den spejlede finish. Derudover kan det valgfrie Trim Kit hjælpe din væg med at se færdig ud uden at skulle male eller lappe.

Kontrolelementer

En af de store ulemper ved Nest Thermostat er, at den ikke er kompatibel med Nest -appen. Du betaler dog cirka halvdelen af ​​prisen på Nest Learning Thermostat, så måske er afvejningen ikke så slem. Desuden kan du i stedet bruge Google Home -appen til at kontrollere dit hjems temperatur, uanset hvor du måtte være.

Du finder ikke en drejeknap, som du ville finde på tidligere versioner. I stedet kan du foretage justeringer med en berøringsstrimmel placeret til højre for termostaten. Det kræver lidt tilvænning, men når du husker at nå til højre for at stryge, vil du kunne lide det nye design.

Omkostninger

. Det er en god indgangsniveau for at holde dit hjem ved en behagelig temperatur. Hvis du har haft tidligere Nest -termostater, kan du finde det lidt ekstra. Enhver, der lige er kommet i gang med Nest, kan dog lide den intuitive følelse og den lave pris. Elsker det nok, og du kan opgradere til en mere fuldt udstyret Nest Learning Thermostat senere, når du har nogle varme- og kølebesparelser under dit bælte.

Fordele ved Nest Thermostat :

Prisbillig

Let at installere

Fire fashionable farver

Unik strygningskontrol

Justerer temperaturen for besparelser, når du er ude

Nest Thermostat Cons :

Det fungerer ikke med Nest -appen

Mindre kompatibel – fungerer med 85% af 24V HVAC -systemer

Ingen læringsfunktion

Hvilken er den rigtige for dig?

Hvis du er splittet mellem de to, kan du være sikker på at du sandsynligvis vil se energibesparelser med enten. De justerer begge automatisk dit hjems temperatur, når du forlader hjemmet. Nest Learning er imidlertid mere teknisk avanceret og lærer din tidsplan og præferencer om cirka en uge for automatisk at tilpasse dit hjems HVAC-indstillinger.

Nest -termostaten er den billigste af de to, men er mere “manuel” end Nest Learning. Du kan programmere en tidsplan og foretage justeringer via Google Home -appen, men den lærer ikke og tilpasser sig, som Google Nest Learning Thermostat gør. Google hævder dog, at du kan installere termostaten på 30 minutter eller mindre, hvilket kan være et godt salgsargument for lejere.

Hvad design angår, har Nest Learning Thermostat en mere avanceret fornemmelse. Den har metalbeklædning sammenlignet med Nest Thermostats plasthus. Imidlertid har Nest Thermostat et slankt spejlvendt display og en strygningsfunktion (i stedet for den traditionelle urskive) for at pynte det lidt. Når det er sagt, er der en betydelig prisforskel. Nest Learning Thermostat sælges til $ 249,99, mens Nest Thermostat koster $ 129,99. Det er praktisk talt halvdelen af ​​prisen, men du får cirka halvdelen af ​​funktionerne. Du vil ikke være i stand til at integrere den billigere Nest Thermostat med Nest-appen, og den lærer ikke din rutine. Du kan bruge Google Home -appen som en erstatning, men du går glip af at kunne styre flere enheder og hjem samt have en termostat, der begynder at forudse dine præferencer.

Er der alternativer, der er værd at overveje?

Det er svært at udskifte en Nest -termostat med et andet mærke, simpelthen fordi de er så innovative og bakkes op af Google. Hvis du skulle finde et alternativ til kompatibilitetsformål eller andre årsager, kan følgende smarte termostater være værd at overveje.

. Dette kan være den mest belastede af alle termostater. Siri og Alexa er indbygget, så du behøver ikke en Amazon Echo -enhed. Derudover er en SmartSensor til en værdi af $ 40 inkluderet.

. Enheden er kompatibel med Google Assistant og Alexa og har fugtigheds-, temperatur- og nærhedssensorer.

. Sensi er en overkommelig, stemmekompatibel termostat, der fungerer med Google Assistant, Alexa og Siri. Budgetbevidste kunder bør overveje modellen som et alternativ til Google Nest Thermostat.

Nest Learning Thermostat vs Nest Thermostat FAQ

Sådan vælger du mellem Nest Learning Thermostat vs Nest Thermostat?

Hvis du gerne vil administrere flere termostater og/eller flere hjem samtidigt, er Nest Learning Thermostat mere fuldt udstyret. Du kan betjene tre hjem problemfrit fra appen eller webstedet. Plus, du kan træde tilbage og lade det lære dine vaner at automatisere dit hjems komfort.

På den anden side, hvis du leder efter en smart termostat til en overkommelig pris, er Nest Thermostat den mere overkommelige af de to. Det har ikke så mange klokker og fløjter som Nest Learning Thermostat, men for kun $ 129,99 har du en stilfuld, brugervenlig termostat, der kan hjælpe dig med at sænke dine energiregninger.

Hvilke HVAC'er fungerer Nest -termostater med?

At finde en termostat, der er kompatibel med dit hjem AC og varme, bør være det første trin, før du køber en. Nest Learning Thermostats fungerer kun med 24V et- eller totrinssystemer. Heldigvis falder de fleste husholdningssystemer ind under disse parametre. Ifølge Google har Nest Learning Thermostat kompatibilitet på 95%, og Nest Thermostat fungerer med 85% af HVAC'er.

Fungerer Nest -termostaten med Nest -appen?

Nest -termostaten er den billigste termostat fra Nest. Selvom prispunktet på $ 130 er fantastisk, følger det med nogle afvejninger. Det er ikke integreret med Nest -mobilappen. Du kan dog fjernstyre din enhed ved hjælp af Google Home.

ZDNet anbefaler

Bedste bærbare computer 2021: Mac, PC og Chromebook sammenlignet Vores foretrukne powerbanker i 2021: Zendure, Anker og flere Bedste 4G bærbare computere i 2021 Top e-læsere af 2021: Kindle, Kobo og mere De bedste tech -certificeringer for alle it -professionelle

Relaterede emner:

Anmeldelser PC'er Servere Lagring Netværksdatacentre Cynthia Bowman

Af Cynthia Bowman | 13. oktober 2021 | Emne: Hardware

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here