Dealvarning: Domain.com erbjuder 25% rabatt på webbplatsen just nu

0
11

 June Wan

Av June Wan | 13 oktober 2021 | Ämne: E-handel

Att skapa din egen företagswebbplats kan vara en skrämmande uppgift. Genom att säkra en intryckbar domän och en visuellt tilltalande webbdesign kan de två ta dina ambitioner långt. Det är där Domain.com kommer att spela.

Domain.com, som namnet antyder, är en av de mest mångsidiga och populära domänregistratörstjänsterna på marknaden. Vår erfarenhet av tjänsten har varit mycket positiv och har hamnat på en plats i vår lista över bästa domänregistratorer för 2021. Från och med idag erbjuder Domain.com ZDNet -läsare med en exklusiv rabatt på 25% rabatt på hela webbplatsen när du använder koden ' ZDNET25 '.

Domain.com: 25% rabatt på webbplatsen

Ange rabattkod “ZDNET25” vid kassan

 31627-website-design-service-us-home-1.jpg

Affären täcker en mängd tjänster som Domain.com tillhandahåller, inklusive hosting, webbdesign och hantering. Tjänsten erbjuder också webbplatsintegration med populära program, som WordPress, WebsiteBuilder och PayPal, vilket ger dig de verktyg som behövs för att producera en robust och intuitiv digital affärsplattform. Domänplaner sträcker sig från så lågt som $ 3,75/mo för Basic till $ 13,75/mo om du går med Ultra, som har mer bandbredd och obegränsade databaser. Det finns tillräckligt med variation för att hitta en plan som passar ditt företags behov.

Visa nu på Domain.com

ZDNet rekommenderar

Bästa bärbara datorn 2021: Mac, PC och Chromebook jämfört Våra favorit kraftbanker 2021: Zendure, Anker och mer Bästa 4G bärbar dator 2021 Toppläsare från 2021: Kindle, Kobo och mer De bästa tekniska certifieringarna för alla IT-proffs

Relaterade ämnen:

Amazon Start-Ups Innovation Security June Wan

Av June Wan | 13 oktober 2021 | Ämne: E-handel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here