Nest Learning Thermostat vs Nest Thermostat: Vilket är rätt för dig?

0
11

 Cynthia Bowman

Av Cynthia Bowman | 13 oktober 2021 | Ämne: Hårdvara

Den ursprungliga termostaten som alls startade ser fortfarande ut och fungerar lika fräsch idag som när den släpptes.

$ 250 på Amazon

Learning

Anledningen till att smarta termostater är så populära är bekvämligheten med att låta enheten ta reda på hur du kan hålla ditt hem bekvämt utan att driva din el- eller uppvärmningsräkning. Den senaste versionen av Google Nest Learning Thermostat fördubblar sin smarta teknik för att hjälpa dig att kontrollera ditt hems temperatur. Direkt ur lådan börjar det lära sig mer om hur man anpassar sig genom att observera när du kommer och går och dina temperaturpreferenser. Dess inlärningskurva är ganska snabb – termostaten tar ungefär en vecka att börja programmera sig baserat på säsong, väder och ditt schema.

Styling

Google missar inte ett slag och erbjuder termostaten i en elegant kropp med en metallring. Det finns i olika finish för att arbeta med alla typer av inredning. Du kan välja mellan en analog eller digital klocka på den ljusa, skarpa skärmen. Farsight ser till att det automatiskt tänds när du närmar dig som om det hälsar dig. Du får en uppdatering om rummets nuvarande omgivningsförhållanden, väder och tid. Enheten är multi-tasking-medan den rapporterar till dig, lär den sig dina vanor och schema i farten.

Kontroller

Om du vill hantera temperaturen i ditt hem på distans kan du ladda ner Nest -appen. Med appen kan du styra Nest Learning Thermostat var som helst. Det kan vara praktiskt om du har barn som glömmer att sänka värmen när de lämnar skolan, eller om du vill se till att ditt hem är svalt och bekvämt när du kommer hem.

Du kanske inte behöver använda appen mycket eftersom termostaten anpassar sig och förutse dina behov. Men Nest ger dig fortfarande en mängd olika alternativ för att styra den smarta termostaten. Förutom appen kan du helt enkelt gå fram till termostaten, trycka på displayen och vrida på ratten. Du kommer att se en aktuell sammanfattning, samt få tillgång till schemat, energihistoriken och dina inställningar. Om du föredrar att förbli hands-off, kommunicera med röstkommandon för att ställa in ditt schema eller göra justeringar när du är hemma.

Support för flera enheter

Nest Learning Thermostat är kompatibel med de flesta HVAC -system. Google hävdar 95% kompatibilitet. Om du har problem med att lösa problem kan du alltid boka installation med OnTech och låta proffsen konfigurera det. Det kan vara till hjälp om du installerar flera termostater hela tiden. Du kan styra upp till 20 termostater per hem från ditt Nest -konto för upp till tre platser. Det är upp till 60 enheter, allt till hands.

Kostnad

men det finns goda nyheter. Google hävdar att det kommer att betala sig själv på mindre än ett par år baserat på besparingar. Dessutom kan det finnas rabatter tillgängliga för ditt område, vilket också kan hjälpa till att kompensera den initiala investeringen. Till exempel kan invånare i New York få 85 dollar från Con Edison när de registrerar sig för Rush Hour Rewards för att reglera och sänka energianvändningen under högtider. , så se till att du letar efter rabatter i ditt område.

Fördelar med Nest Learning Thermostat:

Lär dig ditt schema automatiskt

Snyggt , intuitiv design

Styr upp till tre hem som innehåller upp till 20 termostater vardera

Övervakar ditt HVAC -system för att fånga möjliga problem tidigt

Nest Learning Thermostat Cons:

Hög kostnad i förskott

Nesttermostat

Google

Specifikationer:

3.3-tums LCD-speglad display

Väger 4.9oz

Finns i snö, sand, dimma och träkol

Kompatibel med 85% av 24V HVAC -system

Googles röststyrning och Alexa

Nesttermostaten ger prisvärd effektivitet för under $ 130, men du måste ge upp några funktioner.

$ 118 på Amazon

Schemaläggning

Det som gör Nest -termostater så framgångsrika är inlärningstekniken bakom dem. Tyvärr kan Nest -termostaten kallas Nests “lite” -version och lär sig inte på samma sätt som andra Nest -produkter gör. Du måste ange ditt eget schema istället. Den har viss automatiserad funktionalitet – om du lämnar huset justeras temperaturen för att spara energi.

Styling

Google Nest-termostats design är inte lika avancerad som Nest Learings metallbeklädnad, men plastkroppen är förvånansvärt fortfarande ren och robust nog för att passa in i de flesta hem. Det är förmodligen på grund av den speglade finishen. Dessutom kan tillbehöret Trim Kit hjälpa din vägg att se färdig ut utan att behöva måla eller lappa.

Kontroller

En av de stora nackdelarna med Nest -termostaten är att den inte är kompatibel med Nest -appen. Men du betalar ungefär hälften av priset på Nest Learning Thermostat, så kanske avvägningen inte är så dålig. Dessutom kan du istället använda Google Home -appen för att styra temperaturen i ditt hem var du än befinner dig.

Du hittar inte en svängratt som du skulle hitta på tidigare versioner. Istället kan du göra justeringar med en pekremsa till höger om termostaten. Det tar lite tid att vänja sig, men när du kommer ihåg att nå åt höger för att svepa, kommer du att gilla den nya designen.

Kostnad

. Det är ett bra alternativ på startnivå för att hålla ditt hem i en behaglig temperatur. Om du har haft tidigare Nest -termostater kan du tycka att det är lite extra. Men alla som precis har börjat med Nest kommer att gilla dess intuitiva känsla och det låga priset. Älskar det nog, och du kan uppgradera till en mer komplett Nest Learning Thermostat senare, när du har lite värme- och kylbesparingar under ditt bälte.

Fördelar med Nest Thermostat :

Prisvärd

Lätt att installera

Fyra trendiga färger

Unik svepkontroll

Justerar temperaturen för besparingar när du är ute

Nest Thermostat Cons :

Det fungerar inte med Nest -appen

Mindre kompatibel – fungerar med 85% av 24V HVAC -system

Ingen inlärningsfunktion

Vilken är den rätta för dig?

Om du slits mellan de två, var säker på att du antagligen kommer att se energibesparingar med båda. De båda justerar automatiskt ditt hems temperatur när du lämnar hemmet. Nest Learning är dock mer tekniskt avancerat, lär sig ditt schema och dina preferenser på ungefär en vecka för att automatiskt anpassa ditt hems HVAC-inställningar.

Nesttermostaten är den billigare av de två men är mer “manuell” än Nest Learning. Du kan programmera ett schema och göra justeringar via Google Home -appen, men det lär sig inte och anpassas som Google Nest Learning Thermostat gör. Google hävdar dock att du kan installera termostaten på 30 minuter eller mindre, vilket kan vara en bra försäljningsargument för hyresgäster.

När det gäller designen har Nest Learning Thermostat en mer avancerad känsla. Den har metallbeklädnad, jämfört med Nest Thermostats plastkropp. Nesttermostaten har dock en snygg speglad display och en svepningsfunktion (istället för den traditionella urtavlan) för att klä upp den lite. Som sagt, det är en betydande prisskillnad. Nest Learning Thermostat säljs för $ 249,99, medan Nest Thermostat kostar $ 129,99. Det är praktiskt taget halva priset, men du får ungefär hälften av funktionerna. Du kommer inte att kunna integrera den billigare Nest-termostaten med Nest-appen, och den lär dig inte din rutin. Du kan använda Google Home -appen som ersättning, men du kommer att missa att kunna styra flera enheter och hem, samt ha en termostat som börjar förutse dina preferenser.

Finns det alternativ som är värda att överväga?

Det är svårt att ersätta en Nest -termostat med ett annat märke helt enkelt för att de är så innovativa och stöds av Google. Om du var tvungen att hitta ett alternativ för kompatibilitetsändamål eller av andra skäl kan följande smarta termostater vara värda att överväga.

. Detta kan vara den mest laddade av alla termostater. Siri och Alexa är inbyggda, så du behöver inte en Amazon Echo -enhet. Dessutom ingår en SmartSensor värd $ 40.

. Enheten är kompatibel med Google Assistant och Alexa och har fukt-, temperatur- och närhetssensorer.

. Sensi är en prisvärd, röstkompatibel termostat som fungerar med Google Assistant, Alexa och Siri. Budgetmedvetna kunder bör överväga modellen som ett alternativ till Google Nest Thermostat.

Nest Learning Thermostat vs Nest Thermostat FAQ

Hur man väljer mellan Nest Learning Thermostat vs Nest Thermostat?

Om du vill hantera flera termostater och/eller flera hem samtidigt är Nest Learning Thermostat mer komplett. Du kan driva tre hem sömlöst från appen eller webbplatsen. Dessutom kan du gå tillbaka och låta den lära sig dina vanor för att automatisera ditt hem.

Å andra sidan, om du letar efter en smart termostat till ett överkomligt pris, är Nest -termostaten den billigare av de två. Den har inte lika många klockor och visselpipor som Nest Learning Thermostat, men för endast $ 129,99 har du en snygg, användarvänlig termostat som kan hjälpa dig att sänka dina energiräkningar.

Vilka HVAC kommer Nest -termostater att fungera med?

Att hitta en termostat som är kompatibel med ditt hems AC och uppvärmning bör vara det första steget innan du köper en. Nest Learning Thermostats fungerar bara med 24V ett- eller tvåstegssystem. Lyckligtvis faller de flesta hushållssystem in i dessa parametrar. Enligt Google har Nest Learning Thermostat kompatibilitet på 95% och Nest Thermostat fungerar med 85% av HVAC.

Fungerar Nest -termostaten med Nest -appen?

Nest -termostaten är den billigaste termostaten från Nest. Även om priset på $ 130 är bra, kommer det med några avvägningar. Det är inte integrerat med Nest -mobilappen. Du kan dock fjärrstyra din enhet med Google Home.

ZDNet rekommenderar

Bästa bärbara datorn 2021: Mac, PC och Chromebook jämfört Våra favorit powerbankar 2021: Zendure, Anker och fler Bästa 4G-bärbara datorer 2021 Topp e-läsare av 2021: Kindle, Kobo med mera De bästa tekniska certifieringarna för varje IT -professionell

Relaterade ämnen:

Recensioner Datorer Serrar Lagring Nätverksdatacenter Cynthia Bowman

Av Cynthia Bowman | 13 oktober 2021 | Ämne: Hårdvara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here