Den første Windows 11 -oppdateringen påvirker AMDs ytelsesproblemer enda mer

0
9

av Martin Brinkmann 14. oktober 2021 i Windows 11 News – Siste oppdatering: 14. oktober 2021 – 2 kommentarer

Da Microsoft ga ut Windows 11 i forrige uke, publiserte AMD en støtteartikkel der den uttalte at ytelsen til AMD -drevne enheter var opptil 15% verre enn på Windows 10 -enheter. AMD gikk til og med så langt med å foreslå sine kunder at det ville være bedre å bli på Windows 10 foreløpig.

AMD-prosessorer påvirkes av økt L3-hurtigbuffer latenstid og foretrukket kjernemekanisme, kjent som UEFI- CPPC2, fungerer heller ikke som det skal.

Microsoft har ikke lagt problemet til listen over kjente problemer med Windows 11, og har ikke avslørt problemet offentlig så vidt jeg vet.

 amd windows 11 performance issue

ANNONSERING

Microsoft ga ut den første kumulative oppdateringen for Windows 11 tirsdag. Lappen, som ble levert til kompatible og inkompatible systemer, ser ut til å påvirke ytelsen til AMD -prosessorer enda mer, ifølge benchmarks kjørt av TechPowerUp og Heise.

TechPowerUp rapporterer at en av deres AMD -testenheter hadde en latens på 31,9 ns etter installasjon av oktober 2021 -oppdateringen for Windows 11. Før var ventetiden 17 ns, og på Windows 10 var den 10 ns.

Heise, et populært tysk forlag, mest kjent for sitt CT -magasin, rapporterte lignende benchmark -resultater. En Ryzen 5 5600G -enhet hadde en latens på 12,4 ns på Windows 10. Med utgivelsesversjonen av Windows 11 installert, hoppet latensen opp til omtrent 30 ns, og med denne ukens oppdatering til 40 ns.

Les og skriveytelsen falt til omtrent 96 gigabyte/sekund etter installasjon av oppdateringen, mens den utførte med 378 gigabyte/sekund på Windows 10.

ADVERTISEMENT

AMD planlegger å gi ut en oppdatering for Preferred Cores -problemet på Windows 11 . Lappen er planlagt til 21. oktober 2021. I følge AMD vil Microsoft lansere en oppdatering for Windows 11 19. oktober 2021 for å løse latensproblemet for AMD -systemer på Microsofts Windows 11 -operativsystem.

AMD -kunder som allerede oppgraderte til Windows 11 burde se merkbare ytelsesforbedringer, spesielt i beskatningskontekster som spill, etter utgivelsen av begge oppdateringene.

Som alltid vil vi gi deg beskjed når oppdateringene er tilgjengelige .

ADVERTISEMENT

Nå du: har du oppgradert enheten (e) til Wi ndows 11?

ANNONSERING