Google: Vår nye distribuerte sky kan kjøre fra datasenteret ditt til nettverkets kant

0
8

 Liam Tung

Av Liam Tung | 14. oktober 2021 | Tema: Cloud

 Løse datasilo -utfordringen med en ny type arkitektur Se nå

Google har avduket et nytt “distribuert sky” -tilbud av maskinvare og programvare som det sier kan utvide sin skyinfrastruktur til kundens datasentre og ut til kanten av nettverket.

Den distribuerte skyen bygger på Googles nettskyvirksomhet da den jager Microsoft og Amazon Web Services (AWS) i det offentlige, hybride og private skyområdet.

Cisco, Dell, HPE og NetApp støtter Google Distributed Cloud. Intel og NVIDIA -maskinvare vil også bidra til å levere 5G- og kantfunksjoner. Ericsson og Nokia er om bord for å støtte 5G -distribusjon for kantnettverk.

SE: Det er to typer kvanteberegning. Nå sier ett selskap at de vil tilby begge

Google Distributed Cloud Hosted tjener sin innsats for å bygge infrastruktur som lar europeiske kunder ta opp digitale suverenitetsspørsmål EU fremmer. Europakommisjonen har uttrykt bekymring for amerikanske lover, for eksempel Clarifying Lawful Overseas Use of Data (CLOUD) Act, som ikke stemmer godt overens med EUs generelle databeskyttelsesforordning.

“Google Distributed Cloud Hosted krever ikke tilkobling til Google Cloud når som helst for å administrere infrastruktur, tjenester, APIer eller verktøy, og bruker et lokalt kontrollfly levert av Anthos for operasjoner. Google Distributed Cloud Hosted vil være tilgjengelig i forhåndsvisning i den første halvparten av 2022, “bemerker Google.

Google kunngjorde i forrige måned en avtale med Tysklands T-Systems for å bringe Google Cloud-plattformen til tyske kunder “på europeiske vilkår”. Forrige uke kunngjorde den også en avtale med Thales om en fransk “Trusted Cloud”. Den har også en ny klarert skyavtale med skydivisjonen til det franske operatøren OVH, kalt OVHcloud.

“Sammen bygger vi en suveren sugetjenesteportefølje som gir klienter full kontroll over sine data, programvare og drift, samtidig som vi utnytter full effekt av Google Cloud og oppfyller kravene i den generelle databeskyttelsesforordningen.” sa Sylvain Rouri, CSO i OVHcloud.

Cloud

Innovativ teknologi kommer til å endre Linux i skyen Beste skysertifiseringer i 2021 Hva tok Facebook ned Cloud-baserte e-posttjenester: Alt du trenger å vite

Relaterte emner:

Datasentre for digitale transformasjoner CXO Innovation Storage Cloud TV  Liam Tung

Av Liam Tung | 14. oktober 2021 | Tema: Cloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here