Nanoleafs senaste smarta lampor är mer nattklubb än någonsin

0
6

Först fanns det trianglar; sen fanns det torg. Nästa kom hexagoner, och nu, säg hej till rader. Nej, det här är inte din sjätte klassings geometriska läxor. Det är det senaste tillskottet till den smarta belysningstillverkaren Nanoleafs ständigt växande katalog av modulära LED-ljuspaneler. De nya Nanoleaf Lines är ultralätta, färgförändrande lampor i en barform. Bakgrundsbelyst, de ansluts i 60 graders vinklar för att skapa geometriska mönster du väljer, och med tvåfärgade zoner kan Lines ($ 199,99) lägga till en visuell fest på alla väggar eller tak.

Precis som med Nanoleafs väggpaneler Shapes, Canvas och Elements kan Lines installeras med förmonterad, dubbelsidig tejp, vilket gör det enkelt att installera-även om du vill planera din design innan du gör det. Drivs av en stor kontakt med en 14,7 fot kabel, varje linje avger 20 lumen, har ett färgtemperaturintervall på 1200K till 6500K och kan visa mer än 16 miljoner färger. Du kan koppla upp till 18 rader per strömförsörjning och styra dem med Nanoleaf-appen, en fjärrkontroll på enheten eller röststyrning med en kompatibel röstassistent. Linjerna fungerar bara med 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk

 Nanoleaf Lines är modulära ljuspaneler som kan monteras på väggen eller taket. Bild: Nanoleaf

Nanoleaf tillhandahåller 19 förinställda dynamiska RGBW-ljusscener (vilket betyder att de skiftar färger) i appen, eller så kan du skapa din egen för att lägga till atmosfär i en hemmabio eller förbättra ditt favoritutrymme. The Lines arbetar också med Nanoleafs musikvisualiseringsteknik för att synkronisera med låtar i realtid.

Nanoleafs hela smarta belysningslinje är kompatibel med Apple HomeKit

Till skillnad från de senaste Elements-panelerna, som är lämpliga för mer traditionell heminredning, har Lines en mycket futuristisk atmosfär och verkar ärligt skräddarsydda för YouTuber-bakgrunder. Det bakgrundsbelysta utseendet är också en avvikelse från de andra formerna, som projicerar ljus utåt, inte tillbaka mot väggen. Denna produktserie verkar också utformad med spelaren i åtanke; speciellt eftersom Lines integreras med Nanoleafs skärmspegelfunktion för att synkronisera dina lampor med färger och animationer på skärmen. Detta kräver Nanoleaf -skrivbordsappen, men kan också fungera med en TV med en HDMI -anslutning.

Nanoleafs hela smarta belysningslinje är kompatibel med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings och IFTTT, så att du kan styra, dimma och ändra mönster med röstkommandon eller genom en smart hemrutin. Plus, som med sina nuvarande belysningspaneler, kan Nanoleaf's Lines fungera som en trådgränsrouter för att ansluta dess Essentials-serie glödlampor och ljusremsor till ditt nätverk utan ett tredjepartsnav.

En skärmspegelfunktion kan synkronisera färgerna i Nanoleaf Lines till din datorskärm. Bild: Nanoleaf

Så småningom säger Nanoleaf att alla trådaktiverade enheter kommer att ansluta till ett trådnätverk med en Nanoleaf-gränsrouter. Tråd är en nyckelteknologi i Matter smart home -standarden, som syftar till att förena smarta hem -enheter och plattformar och möjliggöra mer driftskompatibilitet. Nanoleaf säger att Lines har utformats med “Matter in mind” och kommer att arbeta med den nya standarden via en mjukvaruuppdatering nästa år.

Nanoleaf Lines är tillgänglig för förbeställning den 14 oktober från Nanoleafs webbplats och Best Buy. Smartare satser (9 rader) kostar 199,99 dollar och expansionspaket (3 rader) 79,99 dollar. Svarta och rosa skal för att anpassa utseendet på linjernas framsida och flexkontakter till sängen runt hörnen kommer senare i år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here