Sådan bruges Safari -udvidelser på din iPhone og iPad

0
15

En af de mest praktiske typer af software i nogens quiver er browserudvidelsen: de seje små applets, der lader din browser gøre, hvad du vil have den skal gøre. Og en af ​​de dejligste ting ved iOS 15 og iPadOS 15 er, at du nu kan tilføje udvidelser til Safari -browseren. Selvom dette er en ny funktion, der blev lanceret med den nyeste iOS -version, er der allerede en række nyttige udvidelser, du kan tilføje.

Det følgende er en oversigt over, hvordan du tilføjer udvidelser til din Safari -app – mens vi har illustreret processen ved hjælp af en iPhone, kan du følge de samme grundlæggende anvisninger med en iPad. Vi har også inkluderet et udsnit af nogle udvidelser, du kan prøve.

Sådan tilføjes udvidelser

  • Tryk på appen Indstillinger .
  • Rul ned til, og vælg Safari & gt; Udvidelser.
  • Enhver udvidelse, som du allerede har installeret, vil blive vist her. Tryk på “Flere udvidelser”, hvis du vil se, hvad der er tilgængeligt i App Store. (Du kan også bare gå til App Store og søge på “Safari-udvidelser.”)
 I dine indstillinger skal du gå til Safari & amp; gt; Udvidelser for at se dine nuværende udvidelser og få nye. I dine indstillinger skal du gå til Safari & gt; Udvidelser for at se dine nuværende udvidelser og få nye.
  • Når du har installeret din første udvidelse, ser du et lille “puslespil” -ikon i venstre side af Safari's adresselinje. Tryk på det, og den menu, der dukker op, vil indeholde dine nuværende udvidelser plus et valg “Administrer udvidelser”, som lader dig slå dine udvidelser til og fra.
 It's enkelt at installere en ny udvidelse fra App Store. Det er enkelt at installere en ny udvidelse fra App Store.
 Engang installeret, kan du administrere dine udvidelser fra Safari -adresselinjen. Når de er installeret, kan du administrere dine udvidelser fra Safari -adresselinjen.

Nogle udvidelser, der skal prøves

Dette er et lille udpluk af nogle af de udvidelser, som du nu kan få adgang til via App Store. Selvom der endnu ikke er mange udvidelser tilgængelige (sammenlignet med antallet af udvidelser til f.eks. Chrome), er det et ret sikkert bud på, at der kommer meget mere i løbet af de næste par måneder.

Amplosion ($ 2,99)

AMP, som er forkortelse for “Accelerated Mobile Pages”, er et webformat, der er oprettet af Google for at optimere søgeresultater til mobile browsere. Men hvis du helst ikke vil have Google tilpasning af de websider, du uploader, kan du bruge Amplosion til at omdirigere de AMP -links, der vises i søgeresultater, til normale mobillink.

Noir ($ 2,99)

Når du surfer om natten, og du har indstillet din iPhone eller iPad til mørk tilstand, vil du ramte ofte et websted, der er lyst nok til at få øjnene til at vandre. Noir giver dig mulighed for at indstille en mørk tilstand for alle de websteder, du besøger.

1Password (abonnement er påkrævet)

1Password er et velkendt og respekteret password manager. Hvis du er en 1Password -bruger, er der ingen tvivl om, at du vil tilføje denne til din mobile Safari -app.

Super Agent til Safari (gratis)

Denne praktiske udvidelse udfylder automatisk et websites cookieformularer til samtykke baseret på dine præferencer, hvilket kan spare dig for meget tid og irritation.

Webinspektør (gratis)

Noget for udviklere: en app, der lader dig inspicere HTML -kodning af et websted, ændre det, fejlsøge det og udføre andre vigtige opgaver.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here