Apple Watch Series 7 dropper officielt den skjulte diagnoseport

0
13

Apple Watchs diagnoseport har siden sin første model været en mystisk del af den bærbare serie, men den nye serie 7 dropper helt seks-benet porten helt.

Først bemærket af MacRumors, kan manglen på en port ses, når du fjerner bundremmen fra en Apple Watch Series 7 – virksomheden har fjernet den skjulte plade og porten bag den. Porten var beregnet til intern brug til diagnostik og blev ikke officielt anerkendt på Apples websted eller dokumentation. Men diagnoseporten antydede kortvarigt muligheden for at udvide Apple Watch med hardware -tilbehør.

Den mest berømte af disse var reservebæltet, der forsøgte at bruge porten til at forlænge batteriets levetid ved at indsætte ekstra batterier i et specialfremstillet bånd, der kunne sidde direkte ind i diagnoseporten. Havnen tilbød faktisk også hurtigere opladning end Apples eget magnetiske kabel.

 Billede: Reserve rem

Desværre blokerede Apple hurtigt denne kapacitet og reservebånd (sammen med stort set alle andre forsøg på at udnytte havnen til nyttige formål). I den efterfølgende levetid for Apple Watch forblev det nyttigt til det tilsigtede formål: diagnostik til intern Apple -brug og reparationer.

Selvfølgelig har Apple stadig brug for en måde at foretage diagnostik på Apple Watch og ser ud til at erstatte den mystiske port med et endnu mere mystisk 60,5 GHz trådløst modul, der kan parres med et magnetisk dock i stand til lokal dataoverførsel til intern brug. Det har ført til nogle spekulationer om, at Apple bruger Series 7 som en test seng til en fremtidig portløs iPhone, der kunne bruge lignende teknologi til at erstatte kabler til tilslutning til en computer. Men hvis år med den ubrugelige diagnoseport har lært os noget, er det, at der nogle gange ikke er større mening eller nytte at finde i proprietære diagnostiske værktøjer.

Opdater 13. oktober, 17:17: Tilføjet MacRumors sourcing.

Relateret:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here