The Plum Card® van American Express review

0
17

Taylor Freitas

Door Taylor Freitas | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Creditcards

Bekendmaking van adverteerders

Deze site maakt deel uit van een aangesloten verkoopnetwerk en ontvangt een vergoeding voor het verzenden van verkeer naar partnersites, zoals CreditCards.com. Deze vergoeding kan van invloed zijn op hoe en waar links worden weergegeven. Deze site bevat niet alle financiële bedrijven of alle beschikbare financiële aanbiedingen.

Als je een klein bedrijf runt, zijn veel dingen onvoorspelbaar. Op een dag zou je een enorme klant kunnen binnenhalen die een recordbrekende maand van verkoop veroorzaakt. De volgende dag kunt u een oude inkomstenbron verliezen waar u al jaren op vertrouwt. Gelukkig heeft American Express zijn Plum Card® ontworpen met deze cashflow-uitdagingen voor kleine bedrijven in gedachten.

Als de cashflow in een bepaalde maand krap is, kunt u met de Plum Card een deel van uw betaling 60 dagen uitstellen — zonder rente. Of, in maanden waarin de cashflow stabiel is, kunt u 1,5% cashback verdienen als u uw saldo vervroegd betaalt. Naast deze flexibele betalingsopties heeft de kaart verschillende andere interessante functies voor eigenaren van kleine bedrijven.

In deze Plum Card van American Express-recensie behandelen we alles wat u moet weten over de kaart, inclusief functies, voor- en nadelen en veelgestelde vragen. Lees verder voor meer informatie en om te beslissen of de Plum Card geschikt is voor uw bedrijf.

American Express disclaimer

Voorwaarden zijn van toepassing op American Express voordelen en aanbiedingen. Inschrijving kan vereist zijn voor bepaalde voordelen en aanbiedingen van American Express. Bezoek americanexpress.com voor meer informatie.

American Express

The American Express Plum Card® < /h2>

In een oogopslag

Jaarlijkse vergoeding: $ 250

Intro APR: N.v.t.

Gewone APR: N.v.t.

Tegoed vereist: Goed tot Uitstekend

Aanbieding voor nieuwe kaarthouders van $ 500

1,5% cashback voor vroege betalingen

Zie tarieven en kosten voor meer informatie

Nu bekijken

Wat zijn de voor- en nadelen van de Plum Card?

Voors: 

1,5% cashback wanneer u uw saldo vervroegd betaalt

Stel uw betaling tot 60 dagen, rentevrij

Geen buitenlandse transactiekosten

Geen vooraf ingestelde bestedingslimiet

Nadelen: 

Hogere jaarlijkse vergoeding

Geen bonuscategorieën of beloningspunten

Ondermaatse welkomstbonus

< strong>Hoe werkt de betalingsuitstelfunctie met de Plum Card van American Express?

Voor de meeste kaarthouders is de mogelijkheid om rekeningen uit te stellen het hoogtepunt van de Plum Card van American Express. Met deze functie kunt u maximaal 60 dagen een rentevrij saldo op uw kaart houden – zolang u uw minimale betaling op de vervaldatum heeft gedaan.

Dit lijkt voor sommigen misschien geen belangrijke functie, maar het kan een groot verschil maken als uw maandelijkse cashflow onvoorspelbaar is. Als u deze kaart heeft, kunt u eerst prioriteit geven aan uw meest kritieke zakelijke uitgaven en meer tijd krijgen om uw andere rekeningen af ​​te betalen.

Hoe verdien je cashback met de Plum Card van American Express?

American Express beloont u voor het op tijd afbetalen van uw kaart, ook al is het maar een deel van het volledige saldo. Elke keer dat u uw saldo ten minste 10 dagen voor de sluitingsdatum van het overzicht betaalt, krijgt u onbeperkt 1,5% cashback op het bedrag dat u hebt betaald. Nadat American Express uw betaling heeft ontvangen, wordt het cashback-tegoed toegepast op uw volgende afschrift.

Het is echter vermeldenswaard dat u een behoorlijke hoeveelheid geld moet uitgeven om ervoor te zorgen dat de cashback-beloningen de jaarlijkse vergoeding van $ 250 compenseren. In feite moet u elk jaar bijna $ 17.000 op uw Plum Card in rekening brengen (en het vervroegd afbetalen) om de jaarlijkse vergoeding te breken.

Kun je met deze kaart punten of beloningen verdienen?

In tegenstelling tot veel zakelijke creditcards kun je met de Plum Card van American Express geen punten verdienen of beloningen. Evenzo zijn er geen bonuscategorieën voor uitgaven – alleen de onbeperkte 1,5% cashback-aanbieding voor vroege betalingen.

Hoe werkt de vooraf ingestelde bestedingslimiet?

Het is belangrijk om te vermelden dat de Plum Card technisch gezien een betaalkaart is en geen creditcard. Met dit soort kaarten is er geen vooraf ingestelde bestedingslimiet. In plaats daarvan past American Express uw koopkracht elke maand aan op basis van een aantal factoren, waaronder uw kaartgebruik, kredietgeschiedenis en uw financiële situatie.

Bevat de Plum Card van American Express een welkomstaanbod?

Sommige mensen komen mogelijk in aanmerking voor een speciale aanmeldbonus met de Plum Card van American Express. Op dit moment kunnen nieuwe kaarthouders een tegoed van $ 500 verdienen nadat ze in de eerste drie maanden van het lidmaatschap ten minste $ 15.000 hebben uitgegeven. U kunt meer informatie krijgen op de website van het bedrijf.

Welke andere voordelen heeft de Plum Card van American Express?

Buiten de flexibiliteit bij vroege en late betaling, zijn er verschillende andere voordelen die eigenaren van kleine bedrijven kunnen het waarderen, waaronder: 

Geen buitenlandse transactiekosten

Geen jaarlijkse kosten voor extra kaarten voor werknemers

Mogelijkheid om uw eigen factureringscyclus in te stellen

Toegang tot kaartbeheertools, waaronder de American Express Business-app en Vendor Pay by Bill.com

Autoverhuurverzekering en 24/7 Global Assist-hotline toegang

Aanvullende services van American Express, inclusief aankoopbescherming, verlengde garantie en geschillenbeslechting

Kortom

Alles bij elkaar genomen is de Plum Card van American Express waarschijnlijk slechts een goede keuze voor een klein percentage van de eigenaren van kleine bedrijven. In het bijzonder raden we aan om de kaart te onderzoeken als uw maandelijkse cashflow en uitgaven van maand tot maand aanzienlijk fluctueren. In deze scenario's kan de Plum Card een waardevolle optie zijn, omdat u hiermee betalingen kunt uitstellen en geen vooraf ingestelde bestedingslimiet heeft.

Voor iedereen die deze functies niet nodig heeft, zijn er tal van andere creditcards voor kleine bedrijven om te overwegen, waaronder kaarten met lagere jaarlijkse kosten en betere beloningsprogramma's. We hebben hieronder enkele van onze topaanbevelingen opgenomen.

FAQ

Wie kan een zakelijke creditcard aanvragen?

U moet een bedrijf hebben om een ​​aanvraag in te dienen voor een zakelijke creditcard. Gelukkig kan de definitie van 'zakelijk' vrij breed zijn en omvat ze freelancers, mensen die online goederen verkopen, en zelfs docenten of hondenuitlaters. Zolang je een inkomen genereert met je werk, kun je in aanmerking komen voor een zakelijke creditcard.

Wat zijn de speciale voordelen van creditcards voor kleine bedrijven?

Als u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk om uw persoonlijke en zakelijke uitgaven gescheiden te houden. Met een zakelijke creditcard weet u precies wat u aan werkgerelateerde uitgaven hebt uitgegeven in plaats van dat u uw persoonlijke creditcardafschriften moet doorzoeken en de zakelijke kosten moet scheiden.

Andere voordelen van zakelijke creditcards zijn onder meer een hogere bestedingslimiet, punten- en cashbackprogramma's en extra kaarten voor werknemers.

Waarin verschillen betaalkaarten van creditcards?

Laadkaarten en creditcards hebben veel overeenkomsten, en de termen worden soms door elkaar gebruikt. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen de twee kaarttypes.

Het meest opvallende is dat u met betaalkaarten geen saldo kunt dragen en aan het einde van elke factureringscyclus volledig moet worden betaald. (Een kleine uitzondering: met de Plum Card van American Express kunt u uw betaling tot 60 dagen uitstellen.) En in tegenstelling tot creditcards hebben betaalkaarten geen vooraf ingestelde bestedingslimiet per maand.

Wat is dat wel? het beste visitekaartje voor eigenaren van kleine bedrijven?

De beste creditcard voor uw kleine bedrijf hangt af van een aantal factoren, waaronder het type bedrijf, uw financiële doelen en de functies die u van uw creditcard.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een kaart zonder jaarlijkse kosten, kunt u de American Express Blue Business Cash™-kaart overwegen. Als u beloond wilt worden voor uw zakelijke uitgaven, bekijk dan de Capital One Spark Cash Plus of de Business Platinum Card® van American Express.

Verwante onderwerpen:

Taylor Freitas

Door Taylor Freitas | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Creditcards

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here