Træn i dit eget tempo for at blive en Java -programmør for kun $ 10

0
5

Af ZDNet Academy | 14. oktober 2021 | Emne: Diverse

Har du altid ønsket, at du kunne arbejde i den lukrative tech -industri, men syntes programmeringssprog var for vanskelige eller dyre at lære? Så vil du blive meget glad for at høre, at Java faktisk er ret let at lære, og du kan træne i dit eget tempo med The Complete Java Developer Course: From Beginner to Master, som tilbydes i meget begrænset tid til kun $ 10.

Da dette kursus var specielt designet til begyndere for hurtigt at kunne begynde at programmere i Java, kræves der ingen tidligere erfaring for at tage dette kursus. Indholdet består af 61 foredrag på tværs af 9 timer, og hver tilbyder praktiske praktiske kodningsudfordringer. Så du vil kunne øve hele koden, så snart du lærer den, hvilket giver dig mulighed for at mestre hver eneste linje. Du kan få adgang til foredragene enten på stationære eller mobile enheder, og alle fremtidige opdateringer er inkluderet.

Af ZDNet Academy | 14. oktober 2021 | Emne: Diverse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here