Microsoft king of software audit, ifølge Flexera -rapporten

0
5

 Larry Dignan

Af Larry Dignan for Between the Lines | 14. oktober 2021 | Emne: Enterprise Software

Microsoft er konge i softwarerevisionen med Oracle et fjernt sekund, ifølge en rapport fra Flexera.

Flexeras rapport fra State of ITAM fra 2022 om, at 46% af respondenterne blev revideret af Microsoft til brug i de sidste tre år med 30% med henvisning til Oracle. Softwareaktivitetsteams bruger det meste af deres tid på at fokusere på Microsoft efterfulgt af VMware, Adobe og Oracle.

Faktisk betalte 24% af respondenterne mere end 1 million dollar i real-up-omkostninger i løbet af de sidste tre år på grund af software-revisioner. Undersøgelsen er baseret på svar fra 465 tekniske fagfolk på globale virksomheder med mindst 1.000 ansatte.

 flexera-2022-software-audits.png

Software revisioner udføres af tredjeparter for leverandører, der sporer applikationsbrug, antallet af licenser og kontrakter for at finde overtrædelser i vilkår. Kunder krymper typisk ved softwareovervågninger, men leverandører ser praksis som en kontrol af, hvad der faktisk bruges og forbruges i forhold til, hvad du accepterede at licensere.

Flexera fandt også ud af, at respondenterne var fokuseret på software -revisioner på bekostning af SaaS og cloud -udgifter. Respondenterne anslog, at 29% af SaaS -softwareudgifterne var spildt, og mindre end halvdelen af ​​dem har til formål at optimere abonnementsniveauer.

De fleste IT -asset management -praktikere bruger en konfigurationsstyringsdatabase og sender oplysninger til ServiceNow med BMC nr. 2 .

Her kan du se, hvilke produkter der administreres aktivt af softwarestyringsteams.

 flexera-2022-software-audits2.png

×

flexera-2022-software-audits2.png

Microsoft

71 sårbarheder, fire nul-dage klemt i oktober Disse Office 365-kunder blev advaret over adgangskodeangreb Sådan kan du stadig få en gratis Windows 10-opgradering Windows 11: Sådan får du det nu (eller senere)

Relaterede emner:

Cloud Big Data Analytics Innovation Tech and Work Collaboration Developer  Larry Dignan

Af Larry Dignan for Between the Lines | 14. oktober 2021 | Emne: Enterprise Software

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here