Träna i din egen takt för att bli en Java -programmerare för endast $ 10

0
7

Av ZDNet Academy | 14 oktober 2021 | Ämne: Övrigt

Har du alltid önskat att du kunde arbeta inom den lukrativa teknikindustrin men tyckte att programmeringsspråk var för svåra eller dyra att lära sig? Då kommer du att bli mycket glad att höra att Java faktiskt är ganska lätt att lära sig, och du kan träna i din egen takt med The Complete Java Developer Course: From Beginner to Master, som erbjuds för en mycket begränsad tid till endast $ 10.

Eftersom denna kurs var speciellt utformad för nybörjare för att snabbt kunna börja programmera i Java, krävs ingen tidigare erfarenhet för att gå den här kursen. Innehållet består av 61 föreläsningar på 9 timmar, och var och en erbjuder praktiska praktiska kodutmaningar. Så du kommer att kunna träna hela koden så snart du lär dig den, vilket gör att du kan behärska varje rad. Du kan komma åt föreläsningarna antingen via stationära eller mobila enheter, och alla framtida uppdateringar ingår.

Av ZDNet Academy | 14 oktober 2021 | Ämne: Övrigt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here