USA har satt en dato for å gjenåpne grensene for vaksinerte utenlandske besøkende

0
21

Det hvite hus kunngjorde fredag ​​at USA åpner land- og luftgrensene for vaksinerte utenlandske statsborgere 8. november. Utenriksdepartementets talsmann Ned Price sa på en pressemelding at detaljer vil være tilgjengelige i forkant av 8. november for flypassasjerer og personer som ankommer landgrenser i USA for det de trenger for å vise fullt bevis på vaksinasjon mot COVID-19

< p id = "qlKs6h"> Som en del av pandemibegrensninger hadde ikke-essensielle reisende fra mer enn 30 land blitt forhindret i å komme inn i USA siden mars 2020. Disse siste nyhetene kommer da Det hvite hus kunngjorde tirsdag at USA avsluttet restriksjoner kl. grensene og fergeovergangene med Mexico og Canada for utenlandske statsborgere vaksinert mot COVID-19.

Canada begynte å tillate vaksinerte amerikanske besøkende til landet for ikke-essensielle reiser i august. Reisende som ønsker å reise til Canada, må fylle ut et spørreskjema ved hjelp av ArriveCAN -appen og må demonstrere en karanteneplan hvis de ikke oppfyller Canadas krav til karantenefritak.

I forrige måned sa Det hvite hus at USA ville avslutte restriksjoner på flyreiser fra mer enn 30 land i begynnelsen av november, men ga ingen dato.

Ikke-amerikanske flyreisende må vise bevis på vaksinasjon før du går ombord på et fly og bevis på en nylig negativ COVID-19-test. For utenlandske besøkende som krysser inn til USA ved en landegrense, vil bare bevis på vaksinasjon kreves.

Oppdater 16. oktober 09:23 ET: Legger til bekreftelse fra Det hvite hus og kommentar fra utenriksdepartementet

< /p>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here