Få en Samsung soundbar til en lav pris fra Newegg

0
20

Denne slanke lydplanken fra Samsung er for øyeblikket tilgjengelig for sin laveste pris noensinne på Newegg, ned til bare $ 298. Denne 38-tommers lydstangen er fullpakket med 9 fremoverhøyttalere og en trådløs subwoofer for en lydstang som slår langt over vekten. Det er imidlertid et par ting å huske på. Denne lydplanken er bare utstyrt med en enkelt HDMI-inngangs- og utgangsport, så du må stole på en switcher eller bruke den innebygde Bluetooth-tilkoblingen hvis du bruker denne lydplanken for flere enheter. En annen liten ulempe er mangelen på ekstra bakkanalhøyttalere, noe som ikke burde være et problem for mindre rom, men hvis du har en spesielt stor stue, kan det være lurt å investere i et par høyttalere.

Samsung HW-Q60T Soundbar

 • $ 298
 • $ 450
 • 34% rabatt

Denne 5.1 Soundbar fra Samsung har kraftig bass og Bluetooth-tilkobling. Den 38-tommers lydstangen er utstyrt med totalt 9 høyttalere for en utmerket digital surroundopplevelse og en trådløs subwoofer som hjelper til med å redusere ledningsrøret.

 • $ 298 på Newegg

Amazons første generasjon Echo Buds er for øyeblikket tilgjengelig på Woot til den laveste prisen til nå: $ 40. Mens mange ørepropper er utstyrt med talehjelp, er Amazon Echo Buds alltid lyttende, slik at du kan ringe Amazon Alexa hvor som helst, akkurat som du ville gjort hjemme. I vår første gjennomgang la vi merke til hvor imponert vi var over komfortnivået de tilbyr og Boses proprietære støyreduksjonsteknologi, som hjelper til med å “eliminere irriterende nynning og redusere gatestøy.” Det er definitivt bedre lydende ørepropper på markedet-vi har til og med fremhevet noen få i vår oversikt over de beste trådløse øreproppene-men du vil bli hardt presset for å finne et så godt par til en så lav pris.

Amazon Echo Buds

 • $ 40
 • $ 130
 • 70% rabatt

Amazons originale Echo Buds tilbyr funksjoner som Bose støyreduksjon og tilpassbar passform, sammen med god lyd til en lavere pris enn de fleste konkurrenter.

 • $ 40 på Woot

Samsung Galaxy Book Pro er en praktisk liten notatbok, og takket være denne avtalen på Woot kan du få tak i en for $ 780 så lenge lageret rekker. Denne lette, OLED-utstyrte bærbare datamaskinen er overraskende kraftig og kan vare i opptil 20 timer på en enkelt lading. Under panseret bruker Galaxy Book Pro en 11. generasjon Intel Core i5-prosessor og 8 GB RAM, noe som gjør den til en utmerket multitasker. 512 GB innebygd SSD-lagring gir også mer enn nok plass til ethvert prosjekt du jobber med, og gitt den bærbare datamaskinen veier bare 2,3 kilo og måler mindre enn 0,5 tommer tykk, trenger du ikke å bekymre deg for å slepe. 15-tommers maskinen rundt eller stikk den inn i en overfylt ryggsekk. Les våre praktiske inntrykk .

Samsung Galaxy Book Pro (512GB)

 • $ 780
 • $ 1100
 • 30% rabatt

Samsungs nylig utgitte Galaxy Book Pro er utrolig lett og skal avgi mindre blått lys enn et standard LCD -panel takket være den nye OLED -skjermen. Den drives også av Intels nyeste 11. generasjons prosessor.

 • $ 780 på Woot

Roku Streaming Stick Plus er for tiden nede på sin laveste pris noensinne på både Amazon og Best Buy. Denne lette streaming -enheten er utrolig enkel å bruke og liten nok til å passe i lommen. Mens Roku nylig ga ut en ny versjon, kalt Roku Streaming Stick 4K, gir den siste generasjonen Stick Plus fremdeles tilgang til alle de samme strømmetjenestene, og den er like enkel å bruke. Du trenger bare å koble Stick til en tilgjengelig HDMI -port og gi strøm med den medfølgende USB -kabelen, noe som gjør det til en rask måte å streame innhold til hvilken som helst TV hjemme (bare ikke forvent Dolby Vision -støtte). Les anmeldelsen vår .

Roku Streaming Stick Plus

 • $ 35
 • $ 50
 • 31% rabatt

< p> Rokus 4K-klare streamingpinne har et enkelt grensesnitt og tilgang til alle de populære streamingappene, pluss støtte for AirPlay 2 og Dolby Atmos.

  < li class = "c-product-card__buttons"> $ 35 på Amazon
 • $ 35 på Best Buy

The Verge fyller 10 år, og du er invitert til festen. On The Verge, som finner sted i New York City 22. og 23. oktober, skal feire alt vi har oppnådd i løpet av det siste tiåret, og vi vil at du skal være en del av det. Akkurat nå kan du hente billetter for bare $ 99 med kampanjekoden $ 99NOW, som gir deg adgang for begge dager og fire gratis drikkebilletter. Arrangementet vil inneholde foredragsholdere fra The Verge -talentet og fra den store verden av teknologi, samt musikalske forestillinger og interaktive opplevelser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here