Nogle Instacart -indkøbere planlægger strejke lørdag over løn- og arbejdsvilkår

0
24

Nogle Instacart -kunder strejker lørdag for at protestere mod virksomhedens lønstruktur og manglende kommunikation direkte med arbejdere. Gig Workers Collective (GWC), der repræsenterer nogle af virksomhedens kunder, ønsker, at Instacart behandler fem af sine politikker. Gruppen opfordrer Instacart til at betale shoppere ved ordre i stedet for efter batch, genindføre sine vareprovisioner, løse svindelsproblemer med sit ratingsystem, yde erhvervsdødsydelser og hæve standardtipet for shoppere på platformen fra 5 procent til 10 procent .

Gruppen sagde, at virksomheden ignorerede sine krav, hvilket førte til beslutningen om at forlade jobbet lørdag. “Instacart har nægtet at endelig behandle disse rettelser, som arbejdstagere har tigget virksomheden om, i diskussioner både private og offentlige,” skrev GWC i et blogindlæg.

En talsmand for Instacart skrev lørdag i en e -mail til The Verge, at virksomheden tager feedback fra medarbejdere “meget alvorligt.” tilføjede, at “historisk set har denne gruppes handlinger ikke resulteret i nogen afbrydelse eller indvirkning på vores service.” Påstandene fra Gig Workers Collection “afspejler ikke den aktuelle kundeoplevelse”, hedder det i Instacart -erklæringen og tilføjer, at virksomheden har “en række forskellige kanaler” til at kommunikere med sine kunder for at indsamle feedback. “Virkeligheden er, at i løbet af det sidste år er kundestemning og engagement stadig det højeste, de har været i virksomhedens historie.”

Som det fremgår af Instacart -erklæringen, var lørdag ikke første gang, GWC har presset på for en arbejdshandling blandt Instacart -shoppere. Gruppen organiserede en boykot af Instacart i januar 2020 for at tilskynde virksomheden til at genindføre minimumsprocessen på 10 procent og gennemførte en walk-off i marts 2020 for at protestere mod virksomhedens mangel på sygefravær og beskyttelse af arbejdere mod coronavirus.

Efter walk-off i marts 2020 sagde Instacart, at det havde set “absolut ingen indvirkning” på sin forretning som følge heraf. Men en talsmand for GWC påpegede, at Instacart flere dage efter walk-out i marts sagde, at det ville give sine kunder sundheds- og sikkerhedssæt, der inkluderede masker og håndsprit, to ting, der var blandt arbejdernes krav.

Relateret

Instacarts rapporterede plan om at automatisere sin arbejdsstyrke ligner meget bluster

Og, tilføjede GWC-talsmanden, walk-offs handler om mere end at forstyrre virksomhedens drift; det håber at ændre fortællingen omkring Instacarts planer om at blive offentliggjort senere på året. “Det har været en kæmpe succes,” sagde GWC -talsmanden om sine tidligere bestræbelser. “Før dette handlede mediehistorierne om, hvordan 'Instacart forbereder sig på en spændende børsnotering.' Nu er historierne fokuseret på deres udnyttende praksis.”

Det er heller ikke helt klart, hvor mange af Instacarts arbejdere, kollektivet repræsenterer, men dens talsmand sagde, at virksomhedens påstande om, at gruppen ikke taler for størstedelen af ​​sine kunder, er forkerte. “Instacart ved, at vi taler for et flertal af sine kunder, fordi de hører om disse specifikke klager non -stop,” sagde talsmanden. “Vi håber, at Instacarts kunder følger med i, hvordan virksomheden håndterer dette.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here