Walmart's vroege Black Friday-verkopen omvatten $ 87 Samsung Chromebook, $ 299 iPhone 12 mini

0
36

Sean Portnoy

Door Sean Portnoy voor laptops & Desktops | 19 oktober 2021 | Onderwerp: Laptops

walmart-black-friday-early-sales-deals-samsung-chromebook-laptops-tablets.jpg

Na de aankondiging van Best Buy vorige week over zijn Black Friday-plannen, inclusief vroege deals voorafgaand aan Thanksgiving, maakt Walmart vandaag zijn bedoelingen duidelijk, inclusief vroege eigen verkoopevenementen. Naast de traditionele uitverkoop op Black Friday zelf, heeft de retailer eerder in november twee evenementen gepland met enkele eye-opening deals op computerapparatuur.

Beide evenementen beginnen online en gaan een paar dagen later door op fysieke locaties. De eerste verkoop start online op 3 november om 19.00 uur. ET en vervolgens op 5 november om 5 uur in de winkels met een enorme uitverkoop op een Samsung Chromebook 4 voor slechts $ 87. Hoewel de advertentie van Walmart een normale prijs van $ 199 claimt, kost deze momenteel $ 129, maar dat is nog steeds een flinke korting voor de Chromebook, die is voorzien van een Intel Celeron N4000-processor, 4 GB RAM, 32 GB opslagruimte en een 11,6-inch scherm.

Andere technische deals van de eerste vroege Black Friday-uitverkoop omvatten nog een Chromebook-deal als u het niet erg vindt om meer uit te geven voor een 2-in-1-laptop. De HP x360 Chromebook – compleet met Celeron N4000 CPU, 4 gigabyte RAM, 64 GB opslagruimte en een 14-inch touchscreen – wordt momenteel weergegeven voor $ 299 op Walmart.com, maar zal tijdens de uitverkoop beschikbaar zijn voor $ 179. De prijs van de iPhone 12 mini zal worden verlaagd naar $ 299 van $ 599, hoewel het een betalingsplan en activering vereist met AT&T of Verizon als je provider.

Het andere vroege evenement biedt een aantal deals voor Windows-laptops en Android-tablets, die online om 19.00 uur beginnen. ET op 10 november advertentie wordt overgedragen aan winkels op 12 november om 5 uur De twee Windows-systemen die te koop zijn, zijn beide van HP: de ene is een 15,6-inch notebook met 11e generatie Intel Core i3-processor, 8 GB geheugen en 256 GB opslag voor $ 279 in plaats van de huidige prijs van $ 429; de andere heeft dezelfde grootte met dezelfde hoeveelheid RAM en opslag, maar het scherm is Full HD en de processor is opgewaardeerd tot een Core i5-chip voor $ 379. De laatste laptop lijkt momenteel niet verkrijgbaar bij Walmart, maar een vergelijkbare machine op HP's eigen website kost $ 540.

Walmart neemt $ 30 af van zijn huismerk op een 10,1-inch tablet, waardoor de prijs tijdens het tweede vroege Black Friday-evenement wordt verlaagd tot slechts $ 79. Het verlaagt ook $ 80 van de prijs van een 10,4-inch Samsung Tab A7 Android-slate, waardoor deze wordt verlaagd ten opzichte van de huidige prijs van $ 219. Er zullen ongetwijfeld nog een flink aantal van deze deals op laptops en tablets komen als Walmart binnenkort zijn advertentie voor het officiële Black Friday-evenement plaatst, dus kom hier terug voor updates.

Uitgelicht

Linus Torvalds: jongleren met kettingzagen en Linux bouwen Hunker down: het chiptekort en de hogere prijzen zullen nog een tijdje aanhouden Iedereen moet een van deze goedkope beveiligingstools kopen AT&T zegt dat het grote problemen heeft. Een T-Mobile-verkoper liet me zien hoe groot

gerelateerde onderwerpen:

Hardwarebeoordelingen Beveiliging Mobiliteits-pc's Sean Portnoy

Door Sean Portnoy voor laptops & Desktops | 19 oktober 2021 | Onderwerp: Laptops

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here