LG har den højeste omsætning til dato i 3. kvartal fra en stærk efterspørgsel efter hjemmeelektronik

0
18

Cho Mu-Hyun

Af Cho Mu-Hyun | 28. oktober 2021 | Emne: Hardware

LG Electronics sagde torsdag, at det havde en omsætning på næsten 19 billioner won og 540,7 milliarder won i driftsresultat i tredje kvartal i år. Omsætningen steg 22% fra året før, mens driftsresultatet faldt 49,6% i samme periode.

Den sydkoreanske elektronikproducent krediterede det stærke salg af sine husholdningsapparater og tv'er i kvartalet for væksten i omsætningen.

Men virksomheden skal bruge 480 milliarder won til at dække omkostningerne ved General Motors' nylige tilbagekaldelse af sin Bolt EV, sagde LG.

Der var flere rapporter om, at bilmodellen gik i brand før tilbagekaldelsen, som den amerikanske bilgigant sagde var forårsaget af defekte batterier. Batteriproducenten LG Energy Solution, som har sagt, at den også var en del af tilbagekaldelsesomkostningerne, fremstillede de batterier, der blev brugt i Bolt EV, mens LG Electronics leverede separatorerne, der blev brugt i disse batterier.

I mellemtiden, mht. LG Electronics indtjening i tredje kvartal, dets husholdningsapparater bidrog igen mest i driftsresultat med 505,4 milliarder won.

Selskabet sagde, at det så tocifret vækst i salget af husholdningsapparater i Nordamerika, Europa og Central- og Sydamerika i løbet af kvartalet. Høj interesse for hygiejne fra pandemien bidrog til et højt salg af dets dampapparater, sagde LG.

Dens tv-forretning bidrog med 208,3 milliarder won i driftsoverskud. Den sydkoreanske elektronikproducent sagde, at OLED-tv-forsendelserne blev fordoblet i forhold til året før, og at dets premium-tv'er solgte solidt i løbet af kvartalet.

I forhold til fjerde kvartal sagde LG, at det forventede, at konkurrencen ville stige for husholdningsapparater, mens Tv-salget forventes at falde på grund af, at flere forbrugere bruger mindre tid derhjemme på grund af, at pandemi-inducerede lockdown-foranstaltninger er blevet lempet.

RELATERET DÆKNING

LG Chem udvikler nyt ydre plastlag til foldbare skærme. LG bekræfter, at det vil sælge iPhones i sydkoreanske butikker
LG lover at operere med 100 % vedvarende energi i 2050
LG ser en stigning på 65 % i 2. kvartals overskud takket være apparater og tv
LG og Magna danner joint venture med elektriske drivlinjer for at målrette EV marked Korea | PC'er | Servere | Opbevaring | Netværk | Datacentre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here