TCLs nye trådløse lydplanke gir Roku TV-er bedre lyd for $179,99

0
16

Hvis du trenger å heve lydopplevelsen for ditt andre gjesteroms Roku TV, kan TCLs nye lydplanke være noe for deg. Roku TV Wireless Soundbar (kunngjort på CES 2021 som Alto R1) er TCLs visjon om en enkel og enkel audio drop-in-løsning for $179,99 som bare fungerer med Roku TV-er, men ikke noen annen Roku-strømmeboks.

Når det gjelder lydplanker, er enheten bare bein uten HDMI- eller lydporter. TCL sier at dette er designet for et rotfritt underholdningssenter der den eneste kabelen du trenger å rute er strømkabelen – alle andre funksjoner er trådløse ved hjelp av Wi-Fi 802.11ac. Denne lydplanken er en del av “Roku TV Ready”-serien med produkter selskapet legger ut, og bruker den eksisterende Roku TV-fjernkontrollen og lar deg pare lydplanken trådløst gjennom Roku TV-oppsettmenyene.

Baksiden av TCL Roku TV trådløs lydplanke med én strømport, en tilbakestillingsknapp og ingen andre porter Ingen porter betyr færre kabler, men også færre alternativer. Bilde: TCL

Når det gjelder funksjoner, er Roku TV Wireless Soundbar 2.0-kanals som pumper ut det selskapet kaller “studiokvalitet”-lyd med en maksimal effekt på 120W. Flere EQ-innstillinger er tilgjengelige i TV-lydinnstillingsmenyen, og lydplanken er i stand til programvareoppdateringer. Utvidbarhet inkluderer å legge til Roku Wireless Subwoofer for 2.1-lyd, men dessverre kan ikke Rokus egne trådløse høyttalere spille. Lydplanken har også Bluetooth 5.0 for å strømme fra smarttelefoner og inkluderer veggmontert maskinvare for noen gjør-det-selv-fryd.

TCL selger andre “Roku TV-klare” lydplanker med subwoofere og HDMI, som f.eks. Alto 6+ for $129,99, og de kan til og med bruke det trådløse høyttalersettet for full surroundlyd. Hvis du kan finne ut hvordan du kobler til en HDMI-kabel, er dette sannsynligvis ikke laget for deg. Men hvis TV-oppsettet ditt er uvanlig komplisert, eller du bare ønsker å oppfylle minimumskravene for oppgradert lyd uten å ta ekstra skritt, er dette en budsjettvennlig match for ditt Roku TV-apparat. Tilgjengelig nå for $179,99 fra Best Buy og Amazon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here