DBS Bank klandrer «tilgangskontrollservere» for to-dagers tjenesteavbrudd

0
23

Eileen Yu

Av Eileen Yu for By The Way | 24. november 2021 | Emne: Sikkerhet

DBS Bank har tilskrevet kilden til en tjenestefeil til “tilgangskontrollservere”, som den sier gjorde at mange kunder ikke kunne logge seg på kontoene sine. Banken i Singapore har blitt instruert av den lokale regulatoren om å undersøke årsaken til problemet som varte i to dager.

Tjenesteforstyrrelsen ble først rapportert tirsdag morgen da flere kunder fikk problemer med å logge på eller få tilgang til DBS sine nett- og mobiltjenester. Banken ga til å begynne med få detaljer om hva som forårsaket problemet, og sa på Twitter- og Facebook-profiler og nettsted at den var klar over at kunder opplevde “intermitterende treghet når de fikk tilgang til [sin] banktjenester”.

I en oppdatering publisert tidlig onsdag morgen, sa DBS at problemet var løst og tjenestene gjenopprettet. Imidlertid rapporterte kunder igjen problemer med å få tilgang til bankens nettjenester, noe som førte til at banken senere samme dag erkjente at problemet hadde gjentatt seg.

Bank | Sikkerhets-TV | Databehandling | CXO | Datasentre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here