Geef uw IT-carrière een boost door in uw eigen tempo te trainen om waardevolle cloudvaardigheden onder de knie te krijgen voor slechts $ 40

0
21

Door ZDNet Academy | 24 november 2021 | Onderwerp: Ontwikkelaar

replace-this-image.jpg

StackCommerce

Niet alle IT-carrières zijn gelijk. Dus als je die van jou binnen een vrij korte tijd een enorme boost wilt geven, kijk dan eens naar The 2022 DevOps Cloud Engineering Prep Bundle.

Begin met “Git-training: stapsgewijze handleiding voor Git-versiebeheer” kan u wat frustratie besparen, omdat u nooit meer te maken krijgt met verloren bestanden of wijzigingen. Als je een basiskennis hebt van softwareontwikkeling, leert “DevOps met AWS CodePipeline, Jenkins, & AWS CodeDeploy” je de meest gevraagde vaardigheden.

Je zult nieuwe vaardigheden opdoen terwijl je een echte applicatie ontwikkelt tijdens “Angular & NgRx: Building Real Project From Scratch”. Studenten hebben erg genoten van deze cursus en geven deze een 4,7 van de 5 sterren. Instructeur Oleksandr Kocherhin is een full-stack ontwikkelaar met meerdere jaren ervaring als leraar en tien jaar als programmeur.

IT-professionals die nog steeds op instapniveau werken, kunnen een tandje bijsteken met “YAML Fundamentals for DevOps, Cloud & IaC Engineers”. Of je kunt een hele reeks Docker-lessen volgen, te beginnen met “Docker Fundamentals for Beginners with Online Lab Access”. Hoewel basiskennis van Linux niet vereist is voordat je “Docker & Docker Compose: Project Deployment From Scratch” daarna kunt gebruiken, kan het nuttig zijn. Je hebt het echter wel nodig, plus basiskennis van app-ontwikkeling, om te eindigen met “Inleiding tot Docker en de DCA-certificering”.

Zolang je de basisprincipes van computerwetenschap hebt, zoals weten wat uitvoerbare eenheden zijn, kun je in “Kubernetes on the Cloud & The CNCF CKA-certificering” springen. Het kan echter gemakkelijker zijn als u ook een basiskennis hebt van cloudcomputing en containers. Maar dit is een uitgebreide gids voor een aantal van de nieuwste technologie voor de cloud van vandaag.

IT-professionals die wat verder zijn en geïnteresseerd zijn in het werken aan een van de grootste cloudplatforms, zouden “AWS: Monitoring & DevOps met CloudWatch”. React-vaardigheden zijn ook zeer verkoopbaar, dus als je er al enige basiskennis van hebt, samen met HTML, JavaScript en CSS-fundamentals, zal “React Practice Course: React App from Scratch bouwen” je helpen.

Maak van 2022 het jaar waarin u uw carrière een enorme vlucht laat nemen. Voordat je het weet, ben je op zoek naar drone-koopjes. Mis deze kans niet om je IT-carrière een boost te geven; pak nu de DevOps Cloud Engineering-voorbereidingsbundel voor 2022 voor slechts $ 39,99.

De 2022 DevOps Cloud Engineering Prep Bundle

$ 89 bij ZDNet Academy

Meer ZDNet Academy-deals

Koop de 3D-printer waar elk kind dol op zal zijn terwijl het bijna $ 150 is Deze vroege Black Friday-uitverkoop heeft geweldige deals voor audioapparatuur Deze 19 drones zijn nu te koop De beste vroege Black Friday-deals over gaming-uitrusting Enterprise Software | Open source | Mobiel besturingssysteem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here