Neste års TV-er vil chatte deg opp i 8K

0
16

Ross Rubin

Av Ross Rubin | 24. november 2021 | Emne: Prosessorer

Apple TV 4K (2021) anmeldelse: Flott, men ikke hastverk med å oppgradere Se nå

For nesten 50 år siden koblet kjøpere av Magnavox Odyssey det første hjemmevideospillsystemet til TV-ene sine og innledet en epoke som lovet å utvide TV-en til en skjerm for praktisk talt all slags informasjon, kommunikasjon eller underholdning. Slike tjenester ville faktisk gjennomsyre skjermer i hjemmet, men de ville komme gjennom PC-en og deretter smarttelefonen. I mellomtiden, mens en hel rekke enheter har koblet til TV-er gjennom årene som kabelbokser, TiVos, DVD-spillere, PlayStations, Rokus og Apple TV-er, har innholdet holdt seg knyttet til video- og videospill. Produkter som har fokusert utover det, særlig WebTV, mislyktes.

Men kampen har ikke blitt forlatt. En enkel Google Chromecast+ kan tilkalle Google Play-biblioteket til stuen din. Men breakout-nisjene har naturlig nok vært mer visuelle. Disse har inkludert sjekk av sikkerhetskameraer knyttet til ulike smarthus-økosystemer (vanligvis ikke må-se TV) og de digitale kunstsamlingene som tilbys på Samsungs The Frame TV. Utover det har kortformede videoapper startet sitt gjennombrudd. Samsung laget sin portrettorienterte Sero TV, for eksempel med apper som Instagram og TikTok i tankene. Samsung tok også ledelsen i å gjøre TV-en til et knutepunkt for velværetjenesten, i motsetning til Apple, som har sentrert den om Apple Watch, og Meta, som har gjort det på VR-headsettet.

Maskinvare | Intel | ARM | Kunstig intelligens | Innovasjon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here