Gi din IT-karriere turbo ved å trene i ditt eget tempo for å mestre verdifulle skyferdigheter for kun $40

0
17

Av ZDNet Academy | 24. november 2021 | Emne: Utvikler

erstatt-dette-bilde.jpg

StackCommerce

Alle IT-karrierer er ikke skapt like. Så hvis du ønsker å gi din et enormt løft i løpet av ganske kort tid, så ta en titt på 2022 DevOps Cloud Engineering Prep Bundle.

Å starte med “Git Training: Step-by-Step Guide to Git Version Control” kan spare deg for litt frustrasjon nedover linjen fordi du aldri trenger å håndtere tapte filer eller endringer igjen. Hvis du har grunnleggende kunnskap om programvareutvikling, vil “DevOps with AWS CodePipeline, Jenkins, & AWS CodeDeploy” lære deg alle de mest etterspurte ferdighetene.

Du får nye ferdigheter mens du utvikler en ekte applikasjon under “Angular & NgRx: Building Real Project From Scratch”. Studentene har virkelig likt dette kurset, og rangerte det med 4,7 av 5 stjerner. Instruktør Oleksandr Kocherhin er en fullstack-utvikler med flere års erfaring som lærer et tiår som programmerer.

IT-proffer som fortsatt er i posisjoner på inngangsnivå kan sparke det opp et hakk med “YAML Fundamentals for DevOps, Cloud & IaC Engineers”. Eller du kan ta en hel serie Docker-klasser, som starter med “Docker Fundamentals for Beginners with Online Lab Access”. Selv om grunnleggende Linux-kunnskap ikke er nødvendig før du tar “Docker & Docker Compose: Project Deployment From Scratch” etterpå, kan det være nyttig. Imidlertid trenger du det, pluss grunnleggende kunnskap om apputvikling, for å avslutte med “Introduksjon til Docker & DCA-sertifiseringen”.

Så lenge du har grunnleggende datavitenskap som å vite hva kjørbare enheter er, kan du hoppe inn i “Kubernetes on the Cloud & The CNCF CKA Certification”. Du kan imidlertid finne det lettere hvis du også har en grunnleggende forståelse av cloud computing og containere. Men dette er en omfattende guide til noen av dagens hotteste teknologier for skyen.

IT-fagfolk som er litt lenger på vei og interessert i å jobbe på en av de største skyplattformene bør ta “AWS: Monitoring & DevOps med CloudWatch”. React-ferdigheter er også svært salgbare, så hvis du allerede har noen grunnleggende kunnskaper om det, sammen med HTML, JavaScript og CSS grunnleggende, vil “React Practice Course: Build React App from Scratch” ta deg med.

Gjør 2022 til året du sender karrieren skyhøye. Du vil lete etter drone-kupp før du vet ordet av det. Ikke gå glipp av denne sjansen til å sette turbo på IT-karrieren din; hent The 2022 DevOps Cloud Engineering Prep Bundle nå mens den bare koster 39,99 USD.

2022 DevOps Cloud Engineering Prep Bundle

$89 på ZDNet Academy

Flere ZDNet Academy-tilbud

Bli en høytbetalt Python-programmerer for kun $35. Lær hvordan du koder ved å lage spill av høy kvalitet for bare $35. Mestre verdifulle skyferdigheter i ditt eget tempo for bare $40. Denne pakken har over 1800 kurs som vil lære deg verdifulle ferdigheter Enterprise Software | Åpen kildekode | Mobil OS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here