360 S8 robotstofzuiger: twee-in-één vegen en dweilen met een fantastische app

0
17

Eileen Brown

Door Eileen Brown voor Social Business | 25 november 2021 | Onderwerp: Hardware

Smart 360 heeft de nieuwste versie van zijn assortiment robotstofzuigers uitgebracht, de 360 ​​S8 robotstofzuiger – en zit boordevol functies voor gebruik en beheer.

De 360 ​​S8 robotstofzuiger heeft LiDAR SLAM-navigatiesysteem en antibotsingssensoren om obstakels te detecteren en te vermijden. Het waterreservoir van 320 ml wikkelt zich rond de vuilnisbak van 360 ml, dus de S8 Hij veegt en dweilt tegelijkertijd je vloeren.

De app heeft beheer over meerdere verdiepingen, waarmee je tot vijf eerdere kaarten en vijf kunt opslaan. recente kaarten.

De S8 is niet zo krachtig als andere robotstofzuigers die ik heb geprobeerd. Met een maximale zuigkracht van 2.700 Pa is hij echter zeker veel stiller dan andere robotstofzuigers. In stille modus werkt het op ongeveer 59dB.

De S8 werkt op vier zuigniveaus: stil, standaard, krachtig en maximale modus. In al deze modi – behalve de max-modus, zal de robot de zuigkracht verhogen wanneer hij tapijt tegenkomt om meer stof van de tapijtvezels te verwijderen.

8.3 360 S8 robotstofzuiger Uitstekend $ 430 bij Smart 360

Vind ik leuk

Twee-in-één vegen en dweilen Krachtboost bij het oversteken van tapijt Volledig uitgeruste app < h4 class="review-card-dislikes-heading">Niet leuk

S8 kan het dockingstation soms niet vinden Geen station voor automatisch legen

De S8 gebruikt een rolborstel en een zijborstel om bij de randen van de kamer en kan met een hoogte van 95 mm gemakkelijk onder lage ruimtes zoals de bank komen.

Verbinding maken met de app is eenvoudig. Download de 360 ​​smart app uit de App Store, maak een account aan en voeg de robot toe uit de lijst. Verbinding maken is snel en eenvoudig — maar onthoud dat slimme apparaten zoals deze alleen verbinding kunnen maken via 2,4 GHz.

Zodra de robot zijn eerste reiniging van het gebied heeft voltooid, kan een uitgebreide kaart van het gebied in 2 of 3D worden bekeken. De kaart wijst op intelligente wijze kamers toe die u kunt gebruiken bij het maken van schoon te maken ruimtes.

< /p> Eileen Brown

Je kunt no-go- en no-mop-zones instellen en lijnen aangeven waar de robot niet mag passeren. U wordt gewaarschuwd om no-go-zones toe te voegen op de plaats waar de robotstofzuiger ook vastloopt.

U kunt ook een van de kamers hernoemen of ervoor kiezen om een ​​kamer in tweeën te splitsen of twee kamers samen te voegen voor geplande reiniging zones.

< /p> Eileen Brown

Zoals de meeste moderne robots heeft de S8 anti-valsensoren die voorkomen dat hij van richels of van beneden valt, en stemassistenten werken goed.

Stel een schema in en vergeet de robot. Het zal uw ruimte automatisch schoonmaken en dweilen. Deze robot heeft geen auto-empty-station, dus je zult de prullenbak aan boord regelmatig moeten legen. Het is geen probleem.

Het leegmaken van de robot gaat snel en eenvoudig, en het laadstation neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag dan een robot en een automatisch leegstation.

Tijdens het gebruik ontdekte ik dat hoewel de 3.200 mAh-batterij van de S8-robotstofzuiger tot 120 minuten reinigingstijd zou moeten geven. Ik ontdekte echter dat de robot na ongeveer 75 minuten terugging naar zijn dock om op te laden.

Toen het volledig was opgeladen, keerde het terug naar de laatste plaats waar het was schoongemaakt en zette het werk voort.

Ik ontdekte dat ik de dweilmodule op de S8 moest vastklikken en losmaken omdat ik gebieden met vloerbedekking en harde vloeren heb. Als ik de dweil op de robot zou laten, zou hij tijdens zijn reizen ook over het tapijt vegen.

Als dit geen probleem voor u is, laat dan de dweilmodule aan staan ​​– maar pas op dat wanneer de S8 in het dockingstation wordt opgeborgen, de dweil uw poreuze harde vloeren kan beschadigen.

Dweilen is oké, maar de dweilfunctie is voor licht vervuilde vloeren. De doek veegt over de ruimte en schrobt geen vuile plekken. Als je een schrobmop wilt, probeer dan een model zoals de Roborock S7 met zijn vibrerende dweil, of neem een ​​wasrobot met één functie zoals de ILife Shinebot W450

De robot was klaar met schoonmaken, stopte en kondigde meteen aan dat hij het oplaadstation een paar keer niet kon vinden. Toen ik de robot echter opnieuw startte, ging hij gemakkelijk terug naar het oplaadstation.

Misschien was de kaart niet volledig gevormd, waardoor de indruk werd gewekt dat de robot 'vergat' waar het oplaadstation was. Toen de robot echter twee of drie keer over de kaart had genavigeerd, leek dit niet te gebeuren.

Al met al is de 360 ​​S8 voor $ 430 een uitstekende, middelzware twee-in-één robot vacuüm dat hogere drempels overschrijdt, een nauwkeurige, volledig uitgeruste kaart met meerdere niveaus en LiDAR-navigatie heeft.

Als je van de uitgebreide app houdt en het niet erg vindt om de ingebouwde vuilnisbak elke week te legen, dan is dit de robotstofzuiger voor jou.

Hardware

Wat doet deze zwarte stip op de iPhone? Raspberry Pi Zero 2 W review: Single-board apparaat krijgt een quad-core upgrade Leveranciers van 3D-printen die klaar staan ​​om te profiteren van verstoringen in de toeleveringsketen Amazon's vroege Black Friday-deals: laptops, tv's, koptelefoons China | pc's | Servers | Opslag | Netwerken | Datacenters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here