360 S8 robotstøvsuger: To-i-en fejning og mopping med en fremragende app

0
17

Eileen Brown

Af Eileen Brown for Social Business | 25. november 2021 | Emne: Hardware

Smart 360 har frigivet den seneste version af sit udvalg af robotstøvsugere, 360 S8 robotstøvsugeren – og den er spækket med funktioner til brug og administration.

360 S8 robotstøvsugeren har LiDAR SLAM navigationssystem og anti-kollisionssensorer til at registrere og undgå forhindringer. Dens 320 ml vandtank omslutter skraldespanden på 360 ml, så S8 It vil feje og vaske dine gulve på samme tid.

Dens app har multi-floor management, som kan gemme op til fem tidligere kort og 5 seneste kort.

S8 er ikke så kraftfuld som andre robotstøvsugere, jeg har prøvet. Men med en maksimal sugeevne på 2.700 Pa er den bestemt langt mere støjsvag end andre robotstøvsugere. I støjsvag tilstand fungerer den ved omkring 59dB.

S8 fungerer på fire sugeniveauer: støjsvag, standard, kraftfuld og max-tilstand. I alle disse tilstande – bortset fra max mode, vil robotten øge sugningen, når den støder på tæppe for at fjerne mere støv fra tæppefibrene.

8.3 360 S8 robotstøvsuger Fremragende $430 hos Smart 360

Like

To-i-én fejning og mopping.Kraftforøgelse, når du krydser tæppeFuldt udstyret app < h4 class="review-card-dislikes-heading">Kan ikke lide

S8 kan nogle gange ikke finde dockingstationenIngen automatisk tømningsstation

S8 bruger en rullebørste og en sidebørste for at komme til kanter af rummet og kan, med en højde på 95 mm, nemt komme ind under lave rum som sofaen.

Det er nemt at oprette forbindelse til appen. Download 360 smart-appen fra App Store, opret en konto og tilføj robotten fra listen. Tilslutning er hurtig og nem – men husk at smartenheder som disse kun kan tilsluttes over 2,4 GHz.

Når robotten har afsluttet sin første rensning af området, kan et omfattende kort over området ses i enten 2 eller 3D. Kortet tildeler intelligent rum, som du kan bruge, når du opretter områder, der skal rengøres.

< /p> Eileen Brown

Du kan indstille no-go og no-mop zoner og angive linjer, hvor robotten ikke vil krydse. Du bliver advaret om at tilføje no-go-zoner på det sted, hvor robotstøvsugeren også sætter sig fast.

Du kan også omdøbe et hvilket som helst af værelserne eller vælge at opdele et værelse i to eller flette to rum til planlagt rengøring zoner.

< /p> Eileen Brown

Som de fleste moderne robotter har S8 anti-drop-sensorer, der forhindrer den i at falde ned af afsatser eller nedenunder, og stemmeassistenter fungerer godt.

Sæt en tidsplan og glem alt om robotten. Det vil automatisk rense og vaske dit rum. Denne robot har ikke en automatisk tømningsstation, så du bliver nødt til at tømme den indbyggede skraldespand regelmæssigt. Det er ikke en big deal.

Det er hurtigt og nemt at tømme robotten, og ladestationen fylder betydeligt mindre end en robot og en automatisk tømningsstation gør.

I brug fandt jeg ud af, at selvom S8 robotstøvsugerens 3.200 mAh batteri formodes at give op til 120 minutters rengøringstid. Jeg fandt dog ud af, at robotten gik tilbage til sin dock efter cirka 75 minutter for at genoplade.

Når den var fuldt opladet, vendte den tilbage til det sidste sted, den gjorde rent og fortsatte arbejdet.

Jeg fandt ud af, at jeg var nødt til at klippe og løsne moppemodulet på S8'eren, da jeg har områder med tæppebelagte gulve og hårde gulve. Hvis jeg efterlod stofmoppen på robotten, ville den også tørre over gulvtæppet under sine rejser.

Hvis dette ikke er et problem for dig, så lad moppemodulet være tændt – men pas på, at når S8 er gemt i sin dockingstation, kan moppen beskadige dine porøse hårde gulve.

Mopping er ok – men moppefunktionen er til let snavsede gulve. Kluden tørrer over rummet og vil ikke skrubbe snavsede områder. Hvis du vil have en skrubbemoppe, så prøv en model som Roborock S7 med dens vibrerende moppe eller få en enkeltfunktions vaskerobot som ILife Shinebot W450

Robotten var færdig med at rense, stoppede og meddelte straks, at den ikke kunne finde ladestationen et par gange. Men da jeg startede robotten igen, gik den nemt tilbage til ladestationen.

Måske var kortet ikke fuldt udformet, hvilket giver indtryk af, at robotten 'glemte', hvor ladestationen var. Men når først robotten havde navigeret rundt på kortet to eller tre gange, så det ikke ud til at ske,

Alt i alt er 360 S8 for $430 en fremragende mellempris to-i-en robot vakuum, der krydser højere tærskler, har et nøjagtigt fuldt udstyret kort på flere niveauer og LiDAR-navigation.

Hvis du elsker den omfattende app og ikke har noget imod at tømme skraldespanden ombord hver uge, så er dette robotstøvsugeren for dig.

Hardware

Hvad gør denne sorte prik på iPhone? Raspberry Pi Zero 2 W anmeldelse: Singleboard-enhed får en quad-core opgradering 3D-printleverandører klar til at drage fordel af forsyningskædeforstyrrelser Amazons tidlige Black Friday-tilbud: Bærbare computere, tv'er, hovedtelefoner Kina | PC'er | Servere | Opbevaring | Netværk | Datacentre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here