Dessa USB-C- och Qi-tillbehör multiplicerar dina laddningsmöjligheter för din enhet

0
14

Ross Rubin

Av Ross Rubin | 24 november 2021 | Ämne: Hårdvara

USB 4 och Thunderbolt och DisplayPort, herregud! Låt oss prata dockningsstationer och hubbar Titta nu

Oavsett vilken bärbar dator eller smartphone du använder, måste den i slutet av dagen (ofta bokstavligen) laddas. En gång var den enkla kontakten eller strömstenen lite utöver ett utilitaristiskt bihang. Men spridningen av alternativa laddningsmetoder, som USB-C:s PD-standard och Qi, har släppt lös en mängd kreativa alternativ, särskilt när fler än en behöver juicen.

USB-C PD Produkter

USB Power Delivery-standarden är på god väg att bli ett nästan universellt laddningsalternativ. Idag kan den driva enheter som kräver 100 watt – och den förbereder sig för att hantera mycket mer. Men även med många laddare som erbjuder en kombination av USB-C PD- och USB-A-kontakter, är det få som går den extra milen.

Apple | Datorer | Servrar | Förvaring | Nätverk | Datacenter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here