Leer tot 14 nieuwe talen met Black Friday-prijzen op populaire app: meer dan $ 300 korting op levenslange toegang

0
20

Door ZDNet Academy | 24 november 2021 | Onderwerp: Zakelijk

replace-this-image.jpg

StackCommerce

Na meer dan een volledig jaar van thuisblijven voor miljoenen mensen, hebben veel Amerikanen de mogelijkheid gekregen om uitgestelde reisplannen na te streven en nieuwe reizen te bespreken. Hoewel internationale reizen misschien wat lastiger blijven, is er geen tijd zoals nu om je voor te bereiden.

Een levenslang abonnement op de ongelooflijk populaire, best beoordeelde Babbel Language Learning-app biedt een springplank naar zelfverzekerde wereldwijde verkenning. Dankzij vroege Black Friday-prijzen kun je nu volledige toegang krijgen voor een steeds opmerkelijkere waarde, met een huidige korting die de kosten verlaagt van $ 499 naar slechts $ 179.

Bouw je vaardigheden op door deze krachtige tool te gebruiken wanneer je maar wilt, en bespaar meer dan $300 op die ervaring. Geniet van onbeperkt leren voor 14 talen met 10.000 uur online onderwijs van hoge kwaliteit.

Babbel is ontwikkeld door meer dan 100 deskundige taalkundigen en helpt miljoenen mensen snel en zelfverzekerd een nieuwe taal te spreken. Na slechts een maand kunt u praktische onderwerpen bespreken, zoals vervoer, dineren, winkelen, routebeschrijvingen en basisgesprekken voeren voordat u van daaruit verder gaat.

Babbel Language Learning: Lifetime Access

Dealprijs: $179 | Oorspronkelijke prijs: $ 499

Ontdek waarom PC Mag verklaarde dat Babbel “de verwachtingen overtreft” met zijn “cursussen van hoge kwaliteit in eigen tempo”. Babbel wacht om nieuwe wegen te openen met een scala aan taalmogelijkheden, zoals Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Portugees en Russisch.

Ga aan de slag met enkele oefenrondes, waarbij u deelneemt aan 10-tot-15 -minutenlessen die gemakkelijk in je schema passen en je een weg banen door vaardigheidsniveaus, van beginner tot gevorderd. Terwijl je een nieuwe taal (of een paar) onder de knie hebt, is dit innovatieve platform niet beperkt tot internettoegang, aangezien lessen kunnen worden gedownload.

Babbel heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen gebruikers. Het heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren in de Google Play Store op basis van 556.000 beoordelingen, plus een beoordeling van 4,6 sterren van 183.000 in de Apple App Store.

Bekijk waar het allemaal om draait door gebruik te maken van deze app en het behalen van taalleerdoelen voor de komende jaren met meer dan $ 300 korting op een levenslang abonnement op Babbel Language Learning.

Babbel Language Learning: Lifetime Abonnement (alle talen)

$ 179 bij ZDNet Academy

Meer ZDNet Academy-deals

Word een hoogbetaalde Python-programmeur voor slechts $ 35 Leer coderen door hoogwaardige games te maken voor slechts $35 Meester waardevolle cloudvaardigheden in je eigen tempo voor slechts $ 40 Deze bundel bevat meer dan 1800 cursussen die je waardevolle vaardigheden leren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here