Windows 11 Enterprise Virtual Machine-images downloaden

0
20

door Martin Brinkmann op 25 november 2021 in Windows 11 Nieuws – Geen reacties

Images van Windows 11 Enterprise virtuele machines zijn nu beschikbaar. U kunt de afbeeldingen voor verschillende populaire virtualisatietoepassingen rechtstreeks downloaden van de ontwikkelaarswebsite van Microsoft.

Merk op dat de virtuele afbeeldingen meer bevatten dan alleen een Windows 11 Enterprise-installatie. Ze zijn ontworpen voor ontwikkelaars en bevatten verschillende toepassingen, b.v. Virtual Studio 2019 en Visual Studio-code. De ontwikkelaarsmodus wordt ook automatisch ingeschakeld op deze installaties.

Windows 11 Enterprise downloaden

windows 11 enterprise virtual machine image

Merk op dat de titel van de pagina Windows 10 vermeldt –Get a Windows 10 desktop environment — maar dat de downloads voor Windows 11 zijn; dit is waarschijnlijk iets dat Microsoft over het hoofd heeft gezien en dat in de toekomst zal worden aangepakt.

ADVERTEREN

Als u de afbeeldingen van de virtuele machine wilt downloaden, doet u het volgende:

 1. Bezoek de Microsoft Developer-website. De downloads worden direct vermeld op de site die wordt geopend.
 2. Selecteer een van de beschikbare Windows 11 Enterprise virtual machine-images. Ze hebben allemaal een grootte van ongeveer 20 Gigabyte. De nieuwste is de VMWare-image, de kleinste de Parallels-image. De volgende virtuele images zijn beschikbaar:
  1. VMWare virtuele afbeelding Windows 11 Enterprise.
  2. Hyper-V virtuele afbeelding Windows 11 Enterprise.
  3. VirtualBox virtuele afbeelding Windows 11 Enterprise.
  4. Parallel virtuele afbeelding Windows 11 Enterprise .
 3. Het downloaden van het bestand begint onmiddellijk nadat een van de knoppen op de pagina is geactiveerd.

De virtual machine-images verlopen automatisch op 9 januari 2022. Ze bevatten een Windows 11 Enterprise-installatie met Windows Subsystem for Linux (Ubuntu) en Developer Mode ingeschakeld.

Windows Terminal, Visual Studio Code, Visual Studio 2019 en Windows 10 SDK versie 2004 zijn ook geïnstalleerd.

p>

De afbeeldingen van virtuele machines zijn in de eerste plaats ontworpen voor ontwikkelaars, maar geen enkele ontwikkelaar mag ze ook gebruiken om Windows 11 Enterprise uit te voeren. Tenzij Enterprise specifiek vereist is, kan het sneller zijn om een ​​andere editie van Windows 11 te downloaden en handmatig een image van een virtuele machine te maken met behulp van het gedownloade ISO-bestand.

ADVERTEREN

Tip: check out onze gids over het downloaden van ISO-images voor Windows 11 hier.

Slotwoorden

De evaluatieperiode voelt nogal kort aan, aangezien de images begin januari vervallen. 2022. Tel daar de vakantieperiode van een deel van de wereld bij op, en je hebt nog maar een paar weken waarin de omgeving in organisaties kan worden gebruikt.

ADVERTEREN

Nu jij: wat is je favoriete Windows-editie en waarom? (via Deskmodder)

ADVERTEREN