Den første trailer til Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) driller en fantastisk animeret efterfølger

0
41

Den første trailer til den længe ventede efterfølger til den animerede Spider-Man: Into the Spider-Verse er netop faldet og afslørede både titlen – Spider-Man: Across the Spider-Verse (Del 1) – og overraskelsen over, at de kommende eventyr af Miles Morales faktisk bliver en todelt affære.

Traileren med første kig starter lige hvor den sidste Spider-Verse-film slap: med Miles (Shameik Moore) liggende i sengen, før en portal til Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) og hendes univers åbner sig.

Derfra ser det ud til, at Across the Spider-Verse (Part One) vil forsøge at forstærke den i forvejen fantastiske animation af den originale film, hvor Miles hopper på tværs af flere animerede universer i en række forskellige kunststile, mens han hertuger det ud med Spider-Man 2099 (Oscar Isaac, der stemte for karakteren i post-credit scenen i den første film.)

Ifølge den officielle beskrivelse vil den kommende efterfølger “transportere Brooklyns fuldtids, venlige nabolag Spider-Man over multiverset for at slå sig sammen med Gwen Stacy og et nyt hold af Spider-People for at møde en skurk, der er stærkere end noget andet, de nogensinde har mødt.”

Sony siger ikke, hvem den skurk er (selvom det er muligt, at filmen kunne trække på 2014 Spider-Verse komiske crossover, som så multiversets Spider-People under angreb fra Morlun og The Inheritors), selvom truslen end er, ser det ud til, at den ikke kunne indeholdes til kun en enkelt film.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Del 1) er indstillet til at komme i biografen den 7. oktober 2022, med anden del forventes at følge engang i 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here