Läckt Fortnite-trailer avslöjar Spider-Man och en ny ö för kapitel 3

0
67

Fortnites kapitel 2 tar slut på lördag, men en trailer för kapitel 3 har redan läckt ut, enligt uppgift från Epic Games polska YouTube-kanal (via Kotaku). Baserat på trailern är nästa kapitel redo att bli en betydande uppdatering, med en helt ny ö, ny mekanik och din vänliga ö Spider-Man.

Ön Chapter 3 ser ut att ha många nya områden att utforska , inklusive Daily Bugle och en plats som påminner om Sunny Steps med Aztek-tema från Fortnites första kapitel. Det verkar finnas nya sätt att ta sig fram på, som att glida ner för backar för att få lite extra fart och svänga från höga ställen. Och det verkar som om du kommer att kunna hämta undangömda vapen från tidigare matcher med hjälp av tält, vilket kan lägga till lite extra strategi för att spela några rundor med dina vänner.

Den läckta trailern visar några nya spelbara karaktärer ansluter till spelet, inklusive Spider-Man (som ser ut att vara tillgänglig i stridspasset) och skinn till Marcus Fenix ​​och Kait Diaz från Gears of War. Epic verkar också lägga till The Foundation, en mystisk karaktär från Chapter 2 som kan spelas av Dwayne Johnson.

En sak som trailern inte avslöjar är exakt när Fortnite Chapter 3 kommer vara tillgänglig. Det svarta hålets driftstopp mellan kapitel 1 och 2 varade i nästan två dagar — förhoppningsvis behöver vi inte vänta lika länge med att svänga in på den nya ön i kapitel 3.

Om du Om du vill titta på slutet av kapitel-eventet kanske du vill logga in snart, eftersom det börjar kl. 16:00 ET på lördag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here