Samsung SDI zal batterijen uitbrengen onder het merk PRIMX

0
34
Samsung PriMX-batterijen

Samsung SDI heeft vandaag een nieuw merk aangekondigd om zijn batterijen op de markt te brengen. De nieuwe batterijen van Samsung's dochteronderneming zullen op de markt worden gebracht onder het merk PRIMX dat staat voor 'Prime Battery for Maximum Experience'. Samsung zegt dat de rebranding zich richt op drie dingen – kwaliteit, prestaties en voordeel.

PRiMX-batterijen worden aangeprezen als de “veiligste en meest betrouwbare” die er zijn, aangezien het productieproces in elke fase strenge inspecties ondergaat, vanaf de ontwikkeling tot verzending en gebruik maakt van de diepe op leren gebaseerde AI-test om eventuele afwijkingen in de productie- en verzendingsfase uit te bannen. PRiMX-batterijen zullen ook de beste prestaties leveren met het gebruik van nieuwe materialen zoals een kathode met hoog nikkelgehalte en een siliciumanode.

Het is niet duidelijk wanneer batterijen van het merk PRiMX beschikbaar zullen zijn voor bedrijven, maar Samsung zegt dat ze de eerste stappen om het op de markt te brengen door de naam in Zuid-Korea en Europa als handelsmerk te gebruiken, en zal binnenkort in de Verenigde Staten worden voltooid.

Samsung PRIMX

Via

https://sdi-on.com/primx/wp-content/uploads/2021/12 /PRiMX-Brand-Video_EN-man_Final_211228.mp4