Samsung voegt French Door koelkasten toe aan zijn Bespoke-assortiment

0
31
Op maat gemaakte Franse deur koelkast

Samsung's aanpasbare assortiment huishoudelijke apparaten heeft nu French Door-koelkasten toegevoegd, waardoor de vrijheid om 3-deurs, 4 -deur en Family Hub-modellen. Dit zorgt ervoor dat elk belangrijk type koelkast de speciale behandeling op maat kan krijgen, althans in de Verenigde Staten om bij hun interieur te passen.

Er zijn 12 kleuren en twee afwerkingen – glas en staal – om uit te kiezen, zodat klanten meer dan 1000 kleurencombinaties kunnen mixen en matchen. Kleuren zoals wit, grijs, roze, houtskool, ochtendblauw, clementine en zonsopganggeel zullen beschikbaar zijn voor de glasafwerking, terwijl de stalen nieuwe kleuren bevat zoals Toscaans, matzwart, marineblauw, smaragdgroen en roestvrij staal.

De Bespoke French Door-koelkasten bieden ook Samsung's verbeteringen op het gebied van koeling, zoals het Beverage Center en de Dual Auto Ice Maker die snelle toegang tot koude dranken geven, terwijl de FlexZone helpt om ingrediënten vers te houden op de optimale temperatuur.

Het aanstaande 2022 Family Hub-model krijgt ook verbeterde slimme functies zoals de Smart TV Plus-serviceondersteuning, waarmee gebruikers tv-inhoud kunnen streamen op het display van de koelkast, ondersteuning voor Alexa-spraakondersteuning en een verbeterde interne camera die het eten binnenin bijhoudt de koelkast samen met de vervaldatum.

Bespoke Jet

Samsung zal op CES 2022 het Bespoke-assortiment presenteren, dat niet alleen de nieuwe koelkasten omvat, maar ook het onlangs aangekondigde Bespoke Jet-vacuüm schoner en op maat gemaakte wasmachine en droger.