Samsung kondigt Game Screen aan op CES 2022

0
71

Samsung's JH Han zal vanavond het podium betreden voor de pre-show keynote, maar het lijkt erop dat CES’ website heeft de meeste apparaten gemorst die Samsung van plan is te onthullen tijdens zijn toespraak. Bekijk het spelscherm. Een 2022 CES Innovation Awards Honoree, het gamescherm heeft een 55-inch roterend gebogen scherm met 1000R-kromming dat, goed, ontworpen is voor gamers.

Gamers kunnen het scherm staand of liggend gebruiken, waarbij de schermgrootte varieert tot 55-inch of 27-31-inch, afhankelijk van de oriëntatie. De audio past zich er ook aan aan.

Het Game Screen maakt gebruik van een MiniLED Neo QLED-paneel met ondersteuning voor 4K-resolutie en een verversingssnelheid van 144Hz. De lijst vermeldt ook 240 Hz, waarvan ik aanneem dat het een andere variant is met een hogere verversingssnelheid (of aanraakrespons). Hoe dan ook, we wachten tot Samsung later op de dag volledige details onthult.