Samsung MIMO is een fitnessspiegel over de volledige lengte

0
75
Samsung MIMO

Een ander apparaat dat door de mazen van het net glipt, is de MIMO van Samsung. Het is een 'fitnessspiegel' van volledige lengte. die wordt aangedreven door Tizen OS. Het spiegeldisplay ondersteunt aanraking en reageert op spraak en gebaren.

MIMO-display probeert sporten leuk en inclusiever te maken door te oefenen met vrienden en werkt met andere Samsung-apparaten zoals tv's, smartwatches, Galaxy Buds en diensten zoals Samsung Health. Volgens de lijst is het mogelijk om videocontent te streamen, inclusief live lessen, de houding in de gaten te houden en aan te passen met meerdere gebruikersprofielen.

MIMO is ook een 2022 CES Innovation Award Honoree, net als het Game Screen — een 55- inch roterend 4K-scherm voor gamers.