Block ønsker å gjøre Bitcoin-gruvedrift enklere ved å bygge sin egen

0
11

Allison Murray Skrevet av Allison Murray, stabsskribent Allison Murray Allison Murray Staff Writer

Allison Murray er en forfatter basert i Chicago

Full bio 14. januar 2022 | Emne: Finans

Jack Dorseys betalingsselskap Block (tidligere kjent som Square) kunngjorde torsdag at de ville begynne å bygge et åpent Bitcoin-gruvesystem.

Kunngjøringen kom fra en tråd med tweets fra Blocks daglige leder for maskinvare, Thomas Templeton. Templeton sa at selskapet ville jobbe for å gjøre det slik at alle enkelt kan kjøpe en gruverigg.

“Vi ønsker å gjøre gruvedrift mer distribuert og effektiv på alle måter, fra kjøp, til oppsett, til vedlikehold, til gruvedrift,” skrev han. “Vi er interessert fordi gruvedrift går langt utover å skape nye bitcoin. Vi ser det som et langsiktig behov for en fremtid som er fullstendig desentralisert og tillatelsesløs.”

Templeton detaljerte at Block ville fokusere på å gjøre gruveprosessen pålitelig og tilgjengelig for flere mennesker. I tillegg sa han at selskapet vil fokusere på ytelse som har den riktige balansen mellom utførelse, mens de vurderer andre faktorer som gruvearbeidere ønsker, som lavere strømforbruk og høyere hashhastigheter.

“Vanlige problemer vi har hørt med dagens systemer er rundt varmeavledning og støv. De blir også ikke-funksjonelle nesten hver dag, noe som krever en tidkrevende omstart,” skrev Templeton. «Vi vil bygge noe som bare fungerer.»

Bitcoin-gruvedrift bruker tilpassede PC-er (eller kryptomineringsrigger) for å løse kryptografiske ligninger og registrere disse dataene til en blokkjede. Gruvedrift er i hovedsak en måte å akkumulere kryptovaluta uten å betale for det; det krever imidlertid toppmoderne maskinvare med en kraftig grafikkbehandlingsenhet (GPU), som blir kostbar å skaffe og drifte.

Templeton sa at Block planlegger at Bitcoin-gruveprosessen skal desentraliseres , bygget i det fri i samarbeid med samfunnet. Selskapet uttrykte opprinnelig interesse for å bygge et Bitcoin-gruvesystem tilbake i oktober, men det er ennå ingen detaljer om når gruvesystemet vil være klart til bruk.

Bitcoin har vært en del av Block i noen år siden selskapet kunngjorde i 2018 at Cash App ville la brukere foreta transaksjoner med kryptovalutaen. Block har nesten 8 027 Bitcoins som tilsvarer rundt 43 millioner dollar i dag. Dorsey har vært en talsmann for kryptovaluta og sa i 2018 at Bitcoin ville være “valutaen på internett” i nær fremtid.

Flere og flere teknologiselskaper går inn i krypto-mani etter hvert som markedet vokser og blir mer populært. Eksperter spår at 90 % av verdens befolkning vil ta i bruk kryptovaluta i løpet av det neste tiåret. Bare i løpet av de siste årene alene har kryptovalutamarkedet vokst fra 1,44 milliarder dollar i 2020 til 1,63 milliarder dollar i 2021. 

ZDNet anbefaler

Lenovos Chromebook-nettbrett på 300 dollar kan bli ditt for $99 Covid-testing: De beste hurtigtestsettene hjemme De beste Apple AirPods-tilbudene tilgjengelig akkurat nå De beste bærbare kraftstasjonene: Nødstrøm når du trenger det De beste luftrenserne i 2022: Frisk luft i hvert rom Blockchain | CXO | E-handel | SMB-er | Teknisk industri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here