Block ønsker at gøre Bitcoin-minedrift lettere ved at bygge sin egen

0
14

Allison Murray Skrevet af Allison Murray, medarbejderskribent Allison Murray Allison Murray Staff Writer

Allison Murray er en forfatter baseret i Chicago

Fuld bio den 14. januar 2022 | Emne: Finansiering

Jack Dorseys betalingsfirma Block (tidligere kendt som Square) annoncerede torsdag, at det ville begynde at bygge et åbent Bitcoin-minesystem.

Meddelelsen kom fra en tråd af tweets fra Blocks general manager for hardware, Thomas Templeton. Templeton sagde, at virksomheden ville arbejde for at gøre det, så alle nemt kan købe en minerig.

“Vi ønsker at gøre minedrift mere distribueret og effektiv på alle måder, fra køb, til opsætning, til vedligeholdelse, til minedrift,” skrev han. “Vi er interesserede, fordi minedrift går langt ud over at skabe nye bitcoin. Vi ser det som et langsigtet behov for en fremtid, der er fuldt decentraliseret og tilladelsesfri.”

Templeton detaljerede, at Block ville fokusere på at gøre minedriftsprocessen pålidelig og tilgængelig for flere mennesker. Derudover sagde han, at virksomheden ville fokusere på ydeevne, der har den rette balance mellem udførelse, mens de overvejer andre faktorer, minearbejdere ønsker, såsom lavere strømforbrug og højere hash-rater.

“Almindelige problemer, vi har hørt med nuværende systemer, er omkring varmeafledning og støv. De bliver også ikke-funktionelle næsten hver dag, hvilket kræver en tidskrævende genstart,” skrev Templeton. “Vi vil bygge noget, der bare virker.”

Bitcoin-minedrift bruger tilpassede pc'er (eller kryptomineringsrigs) til at løse kryptografiske ligninger og registrere disse data til en blockchain. Mining er i bund og grund en måde at akkumulere kryptovaluta på uden at betale for det; det kræver dog avanceret hardware med en kraftfuld grafikbehandlingsenhed (GPU), som bliver dyr at anskaffe og betjene.

Templeton sagde, at Block planlægger, at deres Bitcoin-mineproces skal decentraliseres. , bygget i det fri i samarbejde med sit samfund. Virksomheden udtrykte oprindeligt interesse for at bygge et Bitcoin-minesystem tilbage i oktober, men der er endnu ingen detaljer om, hvornår minesystemet vil være klar til brug.

Bitcoin har været en del af Block i et par år, siden virksomheden i 2018 annoncerede, at dens Cash App ville lade brugere foretage transaktioner med kryptovalutaen. Block har næsten 8.027 Bitcoins, hvilket svarer til omkring $43 millioner i dag. Dorsey har været en fortaler for kryptovaluta og sagde i 2018, at Bitcoin ville være “internettets valuta” i den nærmeste fremtid.

Flere og flere teknologivirksomheder går ind i krypto-dille, efterhånden som markedet vokser og bliver mere populært. Eksperter forudsiger, at 90 % af den globale befolkning vil anvende kryptovalutaer i det næste årti. Alene inden for de seneste par år er kryptovalutamarkedet vokset fra 1,44 milliarder USD i 2020 til 1,63 milliarder USD i 2021. 

ZDNet anbefaler

Lenovos 300 USD Chromebook-tablet kan blive din til $99 Covid-test: De bedste hurtige testsæt derhjemme De bedste Apple AirPods-tilbud tilgængelige lige nu De bedste bærbare kraftværker: Nødstrøm, når du har brug for det De bedste luftrensere i 2022: Frisk luft i hvert rum Blockchain | CXO | E-handel | SMB'er | Teknisk industri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here