Deal alert: Lenovos $300 Chromebook-tablet er stadig nedsat til $99

0
7

Juni Wan Skrevet af juni WAN, medarbejderredaktør Juni Wan June Wan Staff Editor

Juni fungerer som Tech Editor for ZDNet, og dækker tilbud på de nyeste gadgets og dimser.

Fuld biografisk biografisk den 14. januar 2022 | Emne: Tablets

For at starte det nye år skærer Lenovo sit katalog over ThinkPad bærbare computere, skærme og pc-ydre enheder. En aftale i særdeleshed (og burde meget vel være på din radar) er Lenovo 10e Chromebook-tabletten til $99, som typisk sælges for $334. Der står ikke noget med småt om, hvornår tilbuddet slutter, men i betragtning af dens store rabat forventer jeg, at tabletten bliver udsolgt meget snart.

Er du interesseret i flere tekniske tilbud og anmeldelser? Abonner på ZDNet Recommends-nyhedsbrevet, og lad vores ekspertanmeldere gennemsøge internettet efter kun de bedste produkter, tjenester og tilbud til dig.

ZDNet anbefaler

Lenovos $300 Chromebook-tablet kan blive din for $99 Covid-test: De bedste hurtige testsæt derhjemme De bedste Apple AirPods-tilbud tilgængelige lige nu Den bedste bærbare strøm stationer: Nødstrøm, når du har brug for det. De bedste luftrensere i 2022: Frisk luft i alle rum Hardware | Mobilitet | Smartphones | Anmeldelser

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here