De bästa erbjudandena för brusreducerande hörlurar

0
47

Med många människor som arbetar hemifrån än de brukade, har det blivit mer tilltalande än någonsin att äga ett par bra brusreducerande hörlurar. De kan dock vara dyra och svåra att handla på grund av utbudet av tillgängliga modeller, av vilka många tillgodoser olika livsstilar och prioriteringar. Vissa är bättre lämpade för långdistansflygningar, medan andra är idealiska för multitasking och maratonlyssningssessioner.

Det är därför vi har sammanställt den här listan över de bästa erbjudandena på brusreducerande hörlurar. Här hittar du försäljning av alla typer av on-ear och over-ear hörlurar, som alla är designade för att eliminera buller utifrån men kommer med sina egna styrkor och svagheter. Och om du vill göra ännu mer forskning innan du fattar ett köpbeslut, har vi sammanställt en guide till de bästa brusreducerande hörlurarna, som kan hjälpa dig att avgöra vilka som är rätt för dig.

Relaterat

De bästa erbjudandena på äkta trådlösa hörsnäckor just nu

De bästa trådlösa hörsnäckorna att köpa just nu

Höjdpunkter i hela sortimentet

Modelllistpris Försäljningspris Återförsäljare Modelllistpris Försäljningspris Återförsäljare < td>Sony WH-1000XM4
AirPods Max 549 USD 479 USD Amazon
Sennheiser Momentum Wireless 3 399,99 USD 241 USD Adorama
399,99 USD 348 USD (med en 20 800 mAh powerbank och en mikrofiberduk) Adorama < /td>
Beats Studio 3 Wireless $349.99 $199.00 Amazon
Microsoft Surface Headphones 2 249,99 USD 230,99 USD Walmart Microsoft
Bose Noise Cancelling Headphones 700 399 USD 379 USD Amazon Bästa köp
Bose Quiet Comfort 35 II $349 $299,99 Bästa köp Mål
Beats Solo Pro 299,95 USD 129 USD Bästa köp
Sonys 1000XM4 är de bästa brusreducerande hörlurarna du kan köpa. Foto av Chris Welch/The Verge

Sony WH-1000XM4-erbjudanden

Sonys WH-1000XM4 är vårt övergripande val för de bästa brusreducerande hörlurarna. De erbjuder utmärkt brusreducering, bra ljud- och röstkvalitet och möjligheten att para ihop med två enheter samtidigt. Du kan bära dessa under långa perioder också, eftersom deras mjuka öronkuddar gör dem bekväma att bära så länge du behöver. De kan till och med hålla i upp till 30 timmar på en enda laddning och kan laddas via USB-C.

Under Black Friday och Cyber ​​Monday såg vi hörlurarna på $349,99 sjunka till $248 – deras lägsta pris hittills. De höll sig runt det priset under hela semesterperioden, men tyvärr har många återförsäljare sedan avslutat sin försäljning. Vissa återförsäljare erbjuder dock paketerbjudanden som fortfarande är värda att överväga.

Just nu paketerar Adorama WH-1000XM4 med ett 20 800 mAh batteripaket och en rengöringsduk i mikrofiber för 348 USD . Mophies powerbank säljs vanligtvis för $39,95, så detta paket är värderat till cirka $390. Om du inte bryr dig om batteripaketet eller föredrar att handla någon annanstans, men Amazon och B&H Photo säljer också hörlurarna för $348. Läs vår recension.

px höjd

Sony WH-1000XM4

 • 348 USD
 • 350 USD
 • 1 % rabatt

Dessa over-ear-hörlurar är några av de bästa brusreducerande hörlurarna du kan köpa just nu. De kan hålla i upp till 30 timmar på en laddning och ger en bekväm lyssningsupplevelse med mjuka öronkuddar.

 • 348 $ hos Adorama
 • 350 $ hos Amazon
AirPods Max är ett bra val för dem som är djupt inbäddade i Apples ekosystem. Foto av Becca Farsace/The Verge

Apples AirPods Max-erbjudanden

Om du letar efter den bästa ljudkvaliteten du kan få i ett par brusreducerande hörlurar rekommenderar vi AirPods Max. Hörlurarna paras sömlöst med andra Apple-enheter och låter fantastiskt, särskilt i kombination med Apples surroundljudsliknande Spatial Audio-funktion, som möjliggör en mer uppslukande upplevelse när du lyssnar på eller tittar på valt innehåll. De presenterar också det bästa genomskinlighetsläget av alla hörlurar på vår lista samtidigt som de stoltserar med otrolig byggkvalitet tack vare en lyxig design som väljer aluminium, stål och tyg framför plast.

För 549 $ är dessa hörlurar dyra, men vi har sett många rabatter på sistone. Just nu säljer Amazon AirPods Max för $479, vilket är ungefär $50 mindre än deras bästa pris hittills och deras standardförsäljningspris. B&H Photo erbjuder samma rabatt men bara på de silverfärgade och rosa modellerna. De gröna och blå versionerna är $489, medan den rymdgrå uppsättningen är $499. Läs vår recension.

Relaterat

Vilken AirPods-modell ska du köpa?

Här är de bästa AirPods-erbjudandena du kan få just nu

Apple AirPods Max

 • 479 USD
 • 549 $
 • 13 % rabatt

Apples AirPods Max har exemplarisk byggkvalitet, fenomenalt ljud och håller jämna steg med de bästa inom brusreducering.

 • 479 $ hos Amazon
 • 479 $ hos B&H Photo
Den tredje -generations Sennheiser Momentum Wireless-hörlurar låter bra och integreras med Tile.

Sennheiser Momentum Wireless 3-erbjudanden

Om du är en icke-Apple-användare som letar efter ett par brusreducerande hörlurar som låter fantastiskt, är Sennheisers Momentum Wireless 3 ditt bästa alternativ. Vi upptäckte att de har ett detaljerat, basrikt ljud, en snygg, retroinspirerad design och är extremt bekväma att bära – även när du tar på dig glasögon. Även om deras brusreducering kanske inte konkurrerar med andra modeller på vår lista, kompenserar de för det med praktiska mjukvarufunktioner som omgivande passthrough och en anpassningsbar EQ. Dessutom, till skillnad från många andra hörlurar, integreras de med platsspårningsenheten, Tile.

Hörlurarna säljs vanligtvis för $399,99, men flera återförsäljare har sålt dem för $241 sedan Black Friday. Just nu är det dock bara Adorama som har dem för $241 (och endast i svart). Det är nästan halva deras vanliga pris, vilket sparar 159 $. Läs vår recension.

Sennheiser Momentum 3 Wireless

 • 241 USD
 • 400 $
 • 40 % rabatt

Sennheisers förstklassiga brusreducerande hörlurar erbjuder frodig komfort, fylligt ljud med mycket bas och en tidlös design.

 • 241 USD på Adorama
 • 400 USD på Best Buy

Värge Erbjudanden på Twitter

Gå med i våra över 41 000 följare och håll koll på våra bästa dagliga tekniska erbjudanden med @vergedeals Följ oss!

Microsofts Surface Headphones 2 är utmärkta för multitasking. The Verge

Microsoft Surface Headphones 2-erbjudanden

Multitaskers kommer att uppskatta Microsofts Surface Headphones 2 eftersom de erbjuder fantastiskt, pålitligt multipoint Bluetooth-stöd. Du kan sömlöst koppla ihop dem med flera enheter, så att du kan jonglera med innehåll och växla fram och tillbaka samtidigt. Dessa hörlurar erbjuder också intuitiva rattkontroller för volym och brusreducering, med mycket bättre kvalitet och batteritid än sina föregångare. Även om brusreduceringen inte är lika effektiv som Boses och Sonys, tystar de fortfarande ljud utifrån så att du kan fokusera.

Under Black Friday sjönk Microsofts Surface Headphones 2 $ 249,99 till $ 162,49, vilket är nästan hälften av deras typiska försäljningspris. Vi ser för närvarande inga liknande stora erbjudanden på dem, men du kan fortfarande ett par för $230,99 från Microsoft, Walmart och Amazon. Observera dock att erbjudandet från Walmart säljs och skickas av Microsoft. Läs vår recension.

Relaterat

Microsofts nya headset och Surface-hörlurar har Microsoft Teams-knappar

< figur class="c-product-card__main-image">höjd

Microsoft Surface Headphones 2

 • 231 USD
 • 250 USD
 • 8 % rabatt

Microsofts Surface Headphones 2 har samma intuitiva rattkontroller som originalen för volym och brusreducering. Men uppföljaren erbjuder bättre ljudkvalitet och batteritid till ett billigare pris.

 • 231 USD på Walmart
 • 231 USD på Amazon
Bose's Noise Cancelling Headphones 700 har utmärkt röstkvalitet. Foto av Amelia Holowaty Krales/The Verge

Bose Noise Cancelling Headphones 700 erbjudanden

Om du planerar att ofta använda dina hörlurar för röstsamtal är Bose's Noise Cancelling Headphones 700 det bästa alternativet på den här listan för att göra det. De har utmärkt röstsamtalskvalitet, vilket betyder att alla på ditt Zoom-samtal kommer att kunna höra dig högt och tydligt, och de erbjuder bra brusreducering med tillfredsställande ljud. Precis som QC45 kan överöronen också ansluta till två enheter samtidigt, men de kan inte vikas ihop och erbjuder bara 20 timmars batteritid, vilket också är mindre än vad andra hörlurar på den här listan ger.

Vi har sett flera rabatter på 700-talet under det senaste året eller så, där de bästa har nått den lägsta någonsin på $299. På sistone har vi dock inte sett någon så brant försäljning. Amazon har sålt dem för $379 istället för $399 under de senaste sex månaderna, och Bose och Best Buy säljer för närvarande hörlurarna för samma pris. Läs vår recension.

Bose brusreducerande hörlurar 700

 • 379 USD
 • 399 USD
 • 6 % rabatt

Bose Noise Cancelling Headphones 700 är företagets förstklassiga brusreducerande Bluetooth-hörlurar. Förutom utmärkt brusreducering har de upp till 20 timmars batteritid mellan laddningarna och kan anslutas till två enheter samtidigt.

 • 379 $ hos Amazon
 • 379 $ hos Bose

Annat bra ljud -avbryta hörlurserbjudanden värda att kolla in

Beats Studio 3 är nästan halverade och därmed ett bra alternativ om du letar efter ett par mer budgetvänliga hörlurar. Foto av Amelia Holowaty Krales/The Verge

Beats Studio 3-erbjudanden

Även om vi inte kunde rekommendera dessa till någon utanför Apples ekosystem, kan Beats Studio 3 Wireless vara ett bra alternativ om du vill ha ett par over-ear-hörlurar från Apple men tycker att AirPods Max är för dyrt. Beats Studio 3 är bekväma att bära, fälls in för enkel förvaring och har Apples senaste generationens trådlösa W1-chip, som gör att du snabbt kan ansluta och växla mellan Apple-enheter. Observera dock, till skillnad från de som är byggda med Apples nyare H1-chip, saknar hörlurarna handsfree Siri-stöd. De laddar också via en Micro USB-port istället för en Lightning-port eller USB-C.

De visar verkligen sin ålder vid det här laget – de lanserade trots allt 2017 – men de finns för närvarande till försäljning från $199 på Amazon i utvalda färger. Läs vår recension.

Beats Studio 3 Wireless

 • 199 USD
 • 350 USD
 • 44 % rabatt

Beats Studio 3 har Apples trådlösa W1-chip, vilket gör att de snabbt kan ansluta och växla mellan alla Apple-enheter du äger. De trådlösa, over-ear-hörlurarna ansluts via Bluetooth och stöder även 3,5 mm för en trådbunden anslutning.

 • $199 på Amazon
Bose QC35Boses Quiet Comfort 35 II-hörlurar är lika bekväma och lätta som nyare modeller.

Bose Quiet Comfort 35 II-erbjudanden

Om den nyare QuietComfort 45 är utanför din budget, förblir deras brusreducerande föregångare en fantastisk, prisvärt alternativ. Precis som nyare Bose-modeller är QuietComfort 35 II både bekväma och lätta. De kommer också med ett antal berömvärda funktioner, inklusive bra ljudkvalitet och möjligheten att sömlöst växla mellan två ihopparade enheter.

Medan deras klistermärkespris är $349, är QC35 II ofta till försäljning för mycket mindre. Tills nyligen såg vi dem faktiskt för så lite som $179. Just nu säljer Target dock bara hörlurarna för cirka 299 USD, cirka 30 USD mindre än vad Bose QC45 för närvarande säljer för.

Bose QuietComfort 35

Bose's QuietComfort 35 II

 • 300 USD
 • 349 USD
 • 15 % rabatt

Dessa lätta, over-ear trådlösa hörlurar har en av de bästa aktiva brusreduceringseffekterna för att tysta distraktioner.

 • 300 USD vid mål

Relaterat

Bose förvandlade sina Quiet Comfort 35 II brusreducerande hörlurar till ett spelheadset

Den nu avvecklade Beats Solo Pro erbjuder bra hållbarhet och lång batteritid. Foto av Chris Welch/The Verge

Beats Solo Pro-erbjudanden

När vi först granskade Beats Solo Pro 2019 fann vi att de snyggt designade Apple-hörlurarna erbjöd effektiv brusreducering, bra hållbarhet, lång batteritid och en balanserad ljudprofil. Medan dess klistermärkespris var $299,95, säljer Best Buy dem för närvarande i blått och rött för $199,99. Observera dock att dessa hörlurar har utgått sedan dess. Som ett resultat av detta säljer Apple dem inte längre, och de återförsäljare som gör det – som Best Buy – kommer sannolikt inte att fortsätta att lagra dem i framtiden.

Beats Solo Pro

 • 200 USD
 • 300 USD
 • 34 % rabatt

Beats Solo Pro är idealiska om du behöver ett par hållbara hörlurar medan du tränar.

 • 200 USD på Best Buy

Bara en sak till!

Bekräfta din prenumeration på Verge Deals via verifieringse-postmeddelandet som vi just skickade till dig.

E-post Genom att registrera dig godkänner du vårt sekretessmeddelande och europeiska användare godkänner policyn för dataöverföring. Prenumerera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here