Eero kan vara nära att lansera ett nätverkssystem för Wi-Fi 6E mesh

0
13

Amazon-ägda Eero verkar vara nära att tillkännage nya routrar någon gång snart, eftersom nya FCC-anmälningar dök upp den här veckan för enheter som verkar kallas Eero 6 Plus och Eero Pro 6E. Att 6E-varumärket för Pro kan indikera att det kommer att stödja Wi-Fi 6E, vilket betyder att den kan dra fördel av 6GHz-spektrum för snabbare anslutningar.

Routertillverkare har långsamt introducerat Wi-Fi 6E -kapabla mesh-routrar, även om vissa har varit ganska dyra, som detta $1 500 Orbi-system från Netgear och Linksys $ 1 200 alternativ. Även om vi inte vet hur mycket Eeros 6E-kompatibla system kan kosta, kan det vara billigare än de alternativen, med tanke på att ett 3-pack för Eero 6 Pro lanserades för $599.

De nya routernamnen visas på etiketterna Eero som ingår i anmälningarna. På etiketterna har Eero 6 Plus modellnumret R010001, medan Eero Pro 6E:s modellnummer är S010001 – som båda inte dök upp som tillgängliga enheter när jag googlade på dem. De nya namnen antyder att dessa routrar kan vara mer iterativa uppgraderingar eller placeras in tillsammans med de för närvarande tillgängliga Eero 6 och Eero Pro 6.

Här är etiketten för Eero 6 Plus. Bild: FCCID.io
Och det för Eero Pro 6E. Bild: FCCID.io

Amazon och Eero svarade inte omedelbart på en begäran om kommentar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here