Silk White OnePlus 6 hands-on: Kyss fra en rose (gull)

0
16

OnePlus 6 er selve symbolet på valuta for pengene . For bare $529 kan du hente en telefon med Snapdragon 845, 6 GB RAM og 64 GB lagringsplass – for ikke å nevne utmerkede doble kameraer og en ren versjon av Android 8.1. Til den prisen vil du ende opp med Mirror Black-finishen, et høyglansutseende som minner om Apples Jet Black.

For ytterligere $50 kan du imidlertid få OnePlus sin nye silkehvite finish, sammen med oppgradert internt med 8 GB RAM og 128 GB lagringsplass.

Silk White OnePlus 6 er slående, for å si det mildt. Til tross for at den fortsatt har en glassbakside, føles den ikke som glass. Det matte belegget gjør at OnePlus 6 føles nesten identisk med aluminiumsbaksiden til fjorårets OnePlus 5T. Rundt metallsidene og aksentene på telefonen, inkludert fingeravtrykkskanneren og logoen, er det en ny rosa gullfinish, som ser rosa ut i noen lys og gull i andre.

Hvilken farge OnePlus 6 bør du kjøpe?

Rundt fronten er skjermglasset heldigvis fortsatt helt svart, noe som er spesielt viktig med tanke på hakket i toppen og OnePlus behov for å kunne skjule det hvis brukeren ønsker det. Du kan fortsatt se rosegull-aksentene fra fronten langs de avfasede kantene på telefonen, som jeg er ganske glad i. Jeg er vanligvis ikke en fan av hvite telefoner, men denne silkehvite finishen har blitt en av mine favoritter i nyere historie.

Hvis du vil kjøpe en Silk White OnePlus 6 til deg selv, må du være på vakt og raskt. Det er et begrenset opplag, og da det ble lansert i forrige uke, ble det utsolgt på mindre enn 24 timer. Heldigvis er den i salg igjen i dag kl. 10.00 EST (12. juni), så du har en ny sjanse til å vinne denne prangende finishen for $579.

Det er ingen garanti for at den vil være rundt hele dagen , men i verste fall kan du likevel alltid hente Mirror Black-modellen hvis du er for sent ute med Silk White.

Se hos OnePlus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here