Microsoft Teams' Walkie Talkie-funktion er nu bredt tilgængelig

0
50

Microsoft gør sin Walkie Talkie-funktion i Microsoft Teams generelt tilgængelig for alle brugere af sin kommunikationsapp i dag. Walkie Talkie lader Microsoft Teams-brugere forvandle smartphones eller tablets til en walkie-talkie, der fungerer over mobildata eller Wi-FI. Den blev oprindeligt annonceret for to år siden og har været tilgængelig for det meste i forhåndsvisning lige siden. Funktionen blev lanceret bredt på Android i september 2020, men nu siger Microsoft, at den er tilgængelig til Zebra-mobilenheder såvel som iPhones og iPads.

Microsoft har primært slået dette op for frontline-medarbejdere, medarbejdere, der er kundevendte og driver den daglige drift inde i virksomheder. Softwareproducentens samarbejde med Zebra Technologies får det til at fungere med en dedikeret tryk-og-tale-knap til hurtig og sikker kommunikation. Disse enheder bruges i vid udstrækning af frontlinjemedarbejdere, de medarbejdere, der har hjulpet med at styre verden gennem den igangværende pandemi.

Walkie Talkie på Zebra-enheder. Billede: Microsoft

Walkie-talkie-funktioner er stadig sjældne i kommunikationsapps. WhatsApp giver dig mulighed for at optage lydstykker end kan sendes og modtages, og Slack lancerede sin Discord-lignende Huddles-funktion sidste år for at lade folk nemt komme ind og ud af opkald. Apple lancerede sin egen walkie-talkie-funktion på Apple Watch i 2018 ved hjælp af push-to-talk over et FaceTime Audio-opkald.

Rettelse 14. januar, 18:57 ET: En tidligere version af denne historie sagde, at walkie-talkie-funktionen har været i preview lige siden den blev annonceret. Faktisk blev den lanceret generelt tilgængelig på Android-enheder i slutningen af ​​2020. Vi beklager fejlen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here