Bästa erbjudanden för streamingenhet för Super Bowl LVI: Roku, Fire Stick, Apple TV

0
324

Taylor ClemonsSkriven av Taylor Clemons, Personal författare Taylor Clemons Taylor Clemons Staff Writer

Taylor Clemons är en teknisk skribent och recensent baserad nära Cleveland, OH.

Fullständig bio den 2 februari 2022 | Ämne: Hemunderhållning

Strömmande enheter kan verka överflödiga i en tid där smarta TV-apparater är kungen av hemunderhållning. Men de kan blåsa nytt liv i äldre, “dumma” tv-apparater och även äldre smarta tv-apparater som inte längre stöder nyare versioner av dina favoritappar. De är otroligt enkla att använda: anslut dem bara till en ledig HDMI-port, anslut till ditt hems Wi-Fi och logga in på dina appar, och många arbetar med virtuella assistenter som Alexa, Hey Google och Siri för handsfree-kontroller och integration i ditt smarta hemnätverk.

Lagom till Super Bowl kan du dra fördel av några fantastiska rabatterbjudanden och enhetspaket från återförsäljare som Amazon, Best Buy och Walmart, så att du inte missar en sekund av action (och reklam). Dessa enheter är också bra om du vill kasta barnen i ett annat rum för att titta på Encanto för 11:e gången medan du försöker ta reda på exakt var Cincinnati är och varför deras fans skriker “Who Dey” (tips från en Ohioan: I don' Jag vet inte heller. Jag är ett Browns-fan, så mitt jubel är “Nästa år, kanske…förhoppningsvis”).

Också: Bästa streamingenheterna 2022: Dina bästa mediaspelarealternativ

Roku-enhetserbjudanden

Roku är ett av de mest, om inte det mest, populära namnen inom streamingenheter. Deras avskalade och förenklade hårdvara och menyer gör det enkelt att hitta och ladda ner tusentals appar som Disney+, Hulu och Netflix och bläddra efter filmer, program och musik. De senaste iterationerna av Roku-enheter har integrerade röstkontroller som fungerar med Alexa, Google Assistant och till och med Siri; Du kan också ladda ner Roku-appen på din mobila enhet för att förvandla din smartphone eller surfplatta till en röstaktiverad fjärrkontroll. Roku gör också några av de mest prisvärda streamingenheterna tillgängliga, med de billigaste som säljs för cirka 30 USD vilket gör att strömmande underhållning är inom räckhåll för nästan alla.

Roku Ultra för 69 USD

30 USD rabatt + 30 dagar gratis fuboTV Pro

Best Buy

På Best Buy kan du få $30 rabatt och en 30 dagars provversion av fuboTV Pro när du köper en Roku Ultra-strömningssticka. Detta är en uppdaterad version av Rokus grundläggande streamingenhet, som låter dig streama i 4K med Dolby Vision och HDR-stöd samt Dolby Atmos för förbättrat ljud. Fjärrkontrollen är röstaktiverad för att fungera med Siri, Alexa eller Hey Google för handsfree-kontroller och har en “hitta min fjärrkontroll”-funktion så att du inte tappar den mellan soffkuddarna. Fjärrkontrollen har till och med ett hörlursuttag för privat lyssning.

Se nu på Best Buy

Roku Streambar Pro för 149 $

30 $ rabatt

Bästa köp

Detta kan se ut som en vanlig soundbar, men den låter dig också streama dina favoritappar i 4K. Och just nu på Best Buy kan du få en för $30 rabatt. Soundbaren har en dialogförstärkning så att du aldrig missar en rad av dina favoritfilmer samt en funktion för att automatiskt sänka volymen på reklamfilmer så att dina öron inte blåser ut när du tjatar på Only Murders in the Building. Fjärrkontrollen är röstaktiverad för handsfree-kontroller och den har en “hitta min fjärrkontroll”-funktion så att du inte tappar bort den.

Se nu på Best Buy

Mer: > Amazon Fire Stick vs Roku Streaming Stick

Fire TV Stick-erbjudanden

Amazon känns som kungen av allt, efter att ha dominerat onlineshopping och lanserat sin Prime Video-tjänst. Nu kan du skaffa Amazon Fire TV-märkta streamingenheter som verkar redo att utmana Roku om topplaceringen. De är inte bara budgetvänliga, de kan göra saker som andra streamingenheter inte kan; Du kan ladda ner Alexa Skills till din Fire TV-sticka eller faktiska Fire TV för att förvandla din hemmabio till det ultimata underhållningsnavet. Varje Fire TV-stick är röstaktiverad för att fungera med Alexa för handsfree-sökning och surfning, och är kompatibel med Wi-Fi 6 för buffertfri streaming.

Fire TV Stick 4K Max för $39

h2>

$15 rabatt + extra 20% rabatt med kvalificerat inbyte

Amazon

Detta är ett mellanskiktsalternativ för streaming i Fire TV Stick-familjen, som sitter bekvämt mellan den kraftiga Fire TV Cube och budgetvänliga Fire TV Stick Lite. Det möjliggör streaming i 4K med Dolby Vision och HDR10+-stöd samt Dolby Atmos för förbättrad ljudkvalitet. Wi-Fi 6-kompatibilitet ger dig ultrasnabba trådlösa internethastigheter för praktiskt taget buffertfri streaming, och den Alexa-aktiverade fjärrkontrollen ger dig handsfree-kontroller. En bild-i-bild-funktion låter dig titta på flera videokällor samtidigt, vilket är perfekt för att hänga med i nyhetsrubriker medan du tittar på Super Bowl.

Se nu på Amazon

Fire TV Stick och Echo Dot för $89

Extra $50 Amazon presentkort med Amazon Rewards Visa-godkännande

Amazon

Detta paket ger dig en standard Fire TV Stick-strömningsenhet och 2:a generationens Echo Dot smart högtalare. Standard Fire TV Stick strömmar i 1080p vid 60 fps för mjukare uppspelning, och den stöder Dolby Atmos, Dolby Digital+-ljud och HDR10+ för virtuellt surroundljud och förbättrade detaljer. Och medan fjärrkontrollen är röstaktiverad kan du ansluta den till den medföljande Echo Dot-högtalaren för verkligt handsfree-kontroller; du kan också använda Echo Dot som tillbehörshögtalare till din TV för att producera 3D-ljud i biokvalitet.

Se nu på Amazon

Mer: Hur man använder Amazon Fire Stick

p>

Apple TV-erbjudanden

Apple TV kom först på scenen redan 2007, när streaming var i sin linda. Och sanningsenligt orsakade den första enheten en hel del uppståndelse; men under de senaste åren har nya iterationer konsekvent halkat efter andra märken som Fire TV Stick och Roku i försäljning och popularitet. Men inbitna Apple-fans kan fortfarande lägga vantarna på en av dessa enheter, med erbjudanden om större lagringsutrymme för appar och musik och inbyggt 4K-innehåll.

Apple TV 4K 32GB för $169

< h3> $10 rabatt

Amazon

Även om rabatten kanske inte är så mycket att skriva hem om, är det par för kursen när det kommer till Apple-produkter och försäljning. Men om du letar efter en dedikerad streamingenhet inför Super Bowl, eller bara för vardagsunderhållning, kan du spara lite pengar och använda de pengarna till snacks. 2021-versionen av Apple TV 4K kommer med antingen 32 eller 64 GB lagringsutrymme för appar, musik, videor och foton. Den stöder både Dolby Vision och HDR10 för förbättrade detaljer och upp till Dolby Digital Plus 7.1 surroundljud för en mer filmisk upplevelse. Du kan ansluta två par AirPods för privat lyssning, dela media från dina iOS- eller macOS-enheter via AirPlay och till och med få liveflöden från dina HomeKit-kameror. Den Siri-aktiverade fjärrkontrollen ger dig också handsfree-kontroller för att surfa och starta appar.

Se nu på Amazon

2020 Apple TV 4K 32GB för 159 USD

Prismatchningsgaranti + 6 gratis månader av Apple Music, AppleTV+ och fuboTV

Bästa köp

Om du inte har något emot att ha en lite äldre modell av Apple TV 4K, kan du få en på Best Buy för $159; Dessutom har Best Buy en prismatchningsgaranti där om du hittar det till ett lägre pris, antingen i butik eller online, kommer de att matcha det priset. Du kommer också att få 6 månaders Apple Music, Apple TV+ och fuboTV gratis, vilket är fantastiska nyheter om du också vill komma igång med ditt streamingbibliotek. Den här enheten har 32 GB lagringsutrymme för appar, musik, foton och videor samt stöd för Dolby Vision och Dolby Digital Plus-ljud. Den röstaktiverade fjärrkontrollen låter dig använda Siri, Alexa eller Hey Google för handsfree-surfning.

Se nu på Best Buy

Mer: Apple TV 4K (2021) recension : En välkommen uppgradering, överallt

Chromecast-erbjudanden

Du kanske är mer bekant med Chromecast som en inbyggd app eller funktion i din smarta TV, som låter dig spegla din Android-enhet eller Windows-datorskärm på din TV för enklare delning av videor och foton samt musikströmning. Chromecast-adapterenheten fungerar på ungefär samma sätt, vilket gör att TV-apparater och till och med ljudsystem som inte har funktionen inbyggd kan spegla din enhet. Adaptern ger dig lite mer flexibilitet än den inbyggda appen genom att du kan förvandla en surfplatta till en högteknologisk fjärrkontroll eller förvandla din TV till en andra datorskärm för multitasking i G Suite-appar när du arbetar hemifrån.

Chromecast 4K för 49 USD

3 månader gratis med YouTube Premium, fuboTV, AppleTV+ och 6 månader med Peacock Premium

Walmart

Den här uppdaterade versionen av Chromecast-adaptern låter dig streama i 4K antingen från de förinstallerade apparna eller från dina mobila enheter. Den hade HDR-stöd för förbättrad detaljering samt Dolby Atmos och Dolby Digital Plus för virtuellt surroundljud. Du kan skapa en dedikerad profil för dina barn så att de bara kan komma åt åldersanpassat innehåll, plus att du kan ställa in skärmtidsgränser och en läggtid så att innehållet inte kan nås när de borde sova. Du kan också lägga till vad Google kallar Bonus Time till skärmtidsgränserna så att barn kan avsluta redan pågående avsnitt eller filmer innan läggdags.

Se nu på Walmart

Chromecast HD och Nest Mini för $79

< h3> Apple AirPlay 2, Wi-Fi, röstkontroller

Bästa köp

Detta paket från Best Buy ger dig en Chromecast HD-adapter samt en 2:a generationens Nest Mini smart högtalare. Chromecast-adaptern fungerar med över 2 000 appar som HBO Max, YouTube TV och Pandora för att skapa den ultimata underhållningshubben samt SmartThings-hubben från Samsung för att förvandla ditt hus till ett sofistikerat smart hemnätverk. Nest Mini-högtalaren kommer i fyra olika färger för att visa upp din personliga stil eller smälta in i din heminredning. Högtalaren låter dig också styra din TV och andra enheter via röstkontroller för handsfree-surfning och multitasking.

Se nu på Best Buy

Mer:Vilken streamingstick? Chromecast och Fire Stick jämfört, eftersom Apple kastar en lång skugga

onn. erbjudanden

Om du aldrig har hört talas om onn., oroa dig inte, du är inte ensam. Det kinesisktillverkade elektronikvarumärket ägs av Walmart, och är främst känt för sina budgetvänliga TV-apparater, men de tillverkar även streamingenheter. Dessa streaming-pinnar fungerar med Google TV ungefär som Chromecast med Google TV-adaptrar, så att du kan streama filmer, musik och program från laddade appar eller mobila enheter. Medan de exceptionellt låga priserna kan få dig att tro att onn. märkeselektronik är av högsta kvalitet, de är faktiskt ganska solida val. Speciellt om du inte bryr dig om varumärkeslojalitet och bara vill ha ett prisvärt sätt att streama Netflix och Apple Music.

Mer: Bästa VPN för streaming: Fire Stick, Netflix och mer

onn. FHD Stream Stick för $14

$10 rabatt

Walmart

Onn. FHD-streamingstick kostar bara 14 USD hos Walmart, vilket gör streamingunderhållning överkomlig för nästan alla. Det fungerar med Google TV, vilket ger dig tillgång till hundratusentals appar, samt Chromecast för att dela innehåll från dina mobila enheter. Den strömmar i 1080p HD och stöder Dolby Digital-ljud för rent ljud så att du aldrig missar en rad dialoger eller ett enda slag av dina favoritlåtar.

Se nu på Walmart

onn. 4K Android Stream Box för $19

$10 rabatt

Walmart

Denna version av onn. streaming enhet låter dig strömma filmer och program i 4K antingen från appar eller din mobila enhet. Liksom sitt lilla syskon fungerar den med Google TV för att ge dig hundratusentals appar samt Dolby Audio för skarpt, rent ljud. Den har också inbyggd Chromecast och fungerar med Hey Google för handsfree-kommandon.

Se nu på Walmart

ZDNet rekommenderar

Få upp till 6 månader gratis med Apple Music eller Amazon Music Unlimited idag Bästa erbjudanden för strömmande enheter för Super Bowl LVI: Roku, Fire Stick, Apple TV Bästa TV-erbjudanden för Super Bowl LVI: Sony, LG, TCL, mer Bästa hemgeneratorerbjudanden tillgängliga: Champion, Westinghouse och mer Den bästa bärbara kraftverk 2022 Amazon