Bästa iPad-erbjudanden tillgängliga just nu: $100 rabatt på iPad Air och iPad Pro

0
105

Michael GariffoSkriven av Michael Gariffo, Personal Writer Michael Gariffo Michael Gariffo Personalskribent

Michael är en erfaren teknikskribent som har täckt affärs- och konsumentfokuserad hårdvara och mjukvara i över ett decennium.

Fullständig beskrivning den 2 februari, 2022 | Ämne: iPad

Apples ursprungliga iPad definierade i huvudsak produktkategorin för surfplattor för mer än ett decennium sedan. Idag är serien mer mångsidig än någonsin och erbjuder allt från en budgetinriktad, uppdaterad version av originalet till en uppfräschad Mini och avancerade Air- och Pro-modeller för surfplattor med mer avancerade behov. Medan Apples utbud av varianter innebär att det är billigare än någonsin att ta en iPad till sig själv, är varje modell här fortfarande ett tillräckligt stort köp för att du förmodligen skulle vilja göra en omfattande efterforskning innan du klickar på köpknappen. Tack och lov för ditt förstånd och din lediga tid har vi gjort det tunga arbetet åt dig och samlat de bästa erbjudandena som finns tillgängliga för alla modeller av iPad nu.

Också: Bästa Apple AirPods-erbjudanden tillgängliga just nu

Modell

Detaljpris 

Bästa tillgängliga Pris

iPad

329 $ < /p>

329 USD

iPad Mini

499 USD

449 USD (50 USD rabatt)

iPad Air 

599 $

< p> $499 ($100 rabatt)

iPad Pro

11-tums 799 USD, 12-tums 1 099 USD

11-tums: 749 USD, 12-tums: 999 USD

Apple iPad Mini (6:e generationen) för 449 USD

Spara 50 USD

Apples iPad Mini har gått in och ur produktion flera gånger sedan den första lanseringen. Det verkar som om världens behov av mindre tabletter tenderar att öka och avta. I sin sjätte version av den lilla surfplattan bestämde sig Apple för att tilltala avancerade användare som ville ha något de kunde få plats i vilken väska som helst, och även några större fickor. Det skapade en helt omdesignad iPad Mini med en processor som är ännu snabbare än bas-iPad, Apple Pencil-stöd och designtips från iPad Pro och de senaste iPads Air. Vår Jason Cipriani berömde designuppfriskning, starka prestanda och “oöverträffad bärbarhet.” Just nu kan det bästa tillgängliga erbjudandet hittas i Apples egen utbildningsbutik, där köpare kan få en iPad mini för 50 $ rabatt, vilket sänker den till 449 $. Om du inte har en elev eller lärare i ditt liv kan du också köpa en från Amazon för en mer blygsam $6 rabatt på $494.

Mer: Apple iPad Mini ( 6th Generation) fullständig recension

Visa nu på Apple Edu Visa nu på Amazon Visa nu på Best Buy

Apple iPad Air (4th Generation) för $499

Spara $100

Apples iPad Air fortsätter att existera som medelvägen mellan sin standardmodell och den nya iPad Pro. Det är för närvarande det billigaste alternativet som kan använda Apples fulla Magic Keyboard, och den billigaste modellen i full storlek som använder Apples senaste designestetiska och kant-till-kant-skärm. Det är en idealisk lösning för användare som behöver lite mer kraft och skärmegenskaper än vad standardmodellen kan ge, men inte alla de maxade funktionerna i den dyrare iPad Pro. Vår inhemska expert noterade den senaste modellens utmärkta förmåga att balansera produktivitet med underhållning, såväl som dess alltför välkommen byte till USB-C-laddning som enastående funktioner. Just nu har Best Buy baslagringsalternativet för $100 rabatt, vilket sjunker till den lägsta någonsin på $499.

Mer: Apple iPad Air (4:e generationens) fullständig recension

Visa nu på Best Buy Visa nu på Apple Visa nu på Amazon

Apple iPad Pro 11- tum för 749 USD eller 12,9 tum för 999 USD

Spara upp till 100 USD

Apples iPad Pro var redan valet av surfplatta för kreativa användare och användare som letade efter en modell som kunde göra det mesta av vad deras bärbara dator kunde. Nu när företaget har lagt till sitt enormt framgångsrika M1-chip i kärnan av enheten, är de senaste iPad Pro-posterna mer kompetenta än någonsin och kan lätt blåsa bort alla utom de mest kraftfulla bärbara datorerna på bara en bråkdel av storleken. Vår recension fann att det nya chippet och det extra minnet var mycket mer än någon användare kunde begära, med utmärkt batteritid som en extra bonus. Idag kan du få den mindre 11-tums iPad Pro från Walmart till en rabatt på $50. Under tiden kan den större 12,9-tumsmodellen fås från Amazon för fantastiska $100 rabatt på $999.

Mer: Apple iPad Pro (2021) fullständig recension

Visa nu på Walmart Visa nu på Amazon Visa nu på Amazon

Apple iPad (9:e generationen) för $329

Inget erbjudande tillgängligt för tillfället

Apples iPad lanserades som företagets bästa surfplatta. Under åren sedan har dess abborre fyllts av iPad Air och iPad Pro. Lyckligtvis för shoppare betyder detta att den ursprungliga iPad faktiskt har sett priset falla under decenniet sedan den ursprungliga lanseringen. Dagens iPad är billigare än någonsin och representerar ett av de bästa värdena hittills, tack vare att Apple har fördubblat sin baslagringsnivå. Detta positionerar den som ett mångsidigt, idealiskt alternativ för studenter, soffbaserade streaming mediakännare och casual gamers. ZDNets egen Jason Cipriani kallade det “en bra passform för nästan alla.” Det finns för närvarande inga erbjudanden på denna modell av iPad.

Mer: Apple iPad (9:e generationens) fullständig recension 

Visa nu på Amazon Visa nu på Apple Visa nu på Best Buy

Intresserad av fler tekniska erbjudanden och recensioner? Prenumerera på nyhetsbrevet ZDNet Recommends och låt våra expertgranskare leta igenom internet efter bara de bästa produkterna, tjänsterna och erbjudandena för dig.

ZDNet rekommenderar

Få upp till 6 månader gratis med Apple Music eller Amazon Music Unlimited idag Bästa erbjudanden för streamingenhet för Super Bowl LVI: Roku, Fire Stick, Apple TV Bästa TV erbjudanden för Super Bowl LVI: Sony, LG, TCL, mer Bästa hemgeneratorerbjudanden tillgängliga: Champion, Westinghouse och mer De bästa bärbara kraftverken 2022 Apple | Tabletter | Hårdvara | Rörlighet | Recensioner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here